Teknoloji Spec Ops: The Line, Humble Bundle'da kısa süreliğine ücretsiz hale geldi

Spec Ops: The Line, Humble Bundle'da kısa süreliğine ücretsiz hale geldi

30.03.2018 - 12:35 | Son Güncellenme:

Humble Bundle, Yager Development tarafından geliştirilen Spec Ops: The Line'ı kısa süreliğine tamamen ücretsiz yaptı. Normalde 30 dolara (yaklaşık 120 TL) satılan Spec Ops: The Line’a tamamen ücretsiz sahip olmak için ne yapmak gerekiyor?

Spec Ops: The Line, Humble Bundleda kısa süreliğine ücretsiz hale geldi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Humble Bundle bu aralar oyunculara müthiş fırsatlar sunuyor. Humble Bundle, şimdi de normalde 30 dolar (yaklaşık 120 TL) olan Spec Ops: The Line’ı oyunculara bedava sundu.

Humble Bundle son dönemlerde sunduğu bedava oyun serisine bu sefer de Spec Ops: The Line’ı ekledi. Normalde 30 dolar (yaklaşık 118 TL) olan Spec Ops: The Line’a kısa süre süreliğine bedava sahip olabilirsiniz.

Peki 2012’de piyasaya çıkan FPS türündeki Spec Ops The Line'a ücretsiz sahip olmak için ne yapmak gerekiyor?

Spec Ops: The Line, Humble Bundleda kısa süreliğine ücretsiz hale geldi


Spec Ops: The Line’a ücretsiz nasıl sahip olabilirim?

Humble Bundle'dan Spec Ops: The Line'ın sayfasına gidin. Ardından, "Add To Cart" alanına tıklayarak, oyunu sepetinize ekleyin. Sepet bölümüne gidip, oradan "Get it for free!" butonuna tıklayın. Oyunla ilgili gelen mailin içindeki "Download Now" butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan Redeem'e tıklayarak, oyun anahtarını alın. Daha sonra oyun anahtarını Steam hesabınıza ekleyin. Steam’de Oyunlar > Steam’de Ürün Etkinleştir kısmına gitmeniz gerekiyor. Hepsi bu kadar.