Teknoloji Spigen 20100 mAh powerbank inceleme: Kolayca taşınabilen dev batarya

Spigen 20100 mAh powerbank inceleme: Kolayca taşınabilen dev batarya

10.05.2018 - 14:17 | Son Güncellenme:

Uzun bir yolculuk yapacaksanız ve birkaç günlüğüne prizlerden uzak kalacağım diyorsanız Spigen’in 20100 mAh kapasiteli powerbank’i F720S telefonunuzu epey ayakta tutabilir. O halde Spigen F720S 20100 mAh powerbank’in detaylı incelemesine yavaştan göz atalım.

Spigen 20100 mAh powerbank inceleme: Kolayca taşınabilen dev batarya

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Günümüzde her akıllı telefon kullanıcısının sorunu hızlı tükenen bataryaları. Bu yüzde gözlerimiz sürekli boşta priz arıyor. Powerbank’lerle bu sorun çözülse de uzun yolculuklarda düşük güçlü olanları işinizi pek görmeyebilir. O yüzden sizlere yüksek mAh değerine sahip bir powerbank lazım. İşte Spigen'in F720S modeli bu konuda işinizi görebilir.

F720S, Spigen’in piyasada mevcut olan en yüksek mAh kapasiteli güç bankası. Bu 20100 mAh’lık güç bankası, son derece taşınabilir. Bu denli yüksek mah değerine rağmen onu taşınabilir kılan şey uzun, dar ve ince tasarımı.

20100 mAH ciddi bir batarya kapasitesi demek. Ancak bu mobil USB güç bankasının düşük ağırlığı (yaklaşık 350 gram) onu sırt, el çantanız veya bagajlarınız için mükemmel hala getiriyor.

Haberin Devamı

Spigen 20100 mAh powerbank inceleme: Kolayca taşınabilen dev batarya

F720S, piyasada en iyi görünen yüksek kapasiteli güç bankalarından biri. Beş adet beyaz LED göstergesi ve mat siyah renkle geliyor. Mat dış yüzey, cihazın parmak izlerinden uzak kalmasını sağlıyor.

Bu powerbank, çift katmanlı bir tasarıma sahip. Dış polikarbonat katman çantanızdaki diğer parçaların onu çizmemesini sağlarken, iç metal kabuk ise koruma ve sağlamlık sunuyor.

Spigen 20100 mAh powerbank inceleme: Kolayca taşınabilen dev batarya

Kutu içeriğinde sağlam bir taşıma çantası da var. Bu sayede seyahatleriniz sırasında ona zarar gelmeden taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda cihazın kendisini ve çoğu Android telefonunu yeniden şarj etmek için kullanılabilecek bir mikro USB kablosu da kutu içinde sizleri bekliyor.

Spigen F720S, 20100 mAH kapasite sunuyor dedik ama pratikte bunu nasıl kullanabilirsiniz? Çoğu akıllı telefonu bu powerbank ile yaklaşık 6-7 kez şarj edebilirsiniz. Powerbank, piyasadaki en yüksek kaliteli pilleri kullandığından hem güvenlik hem de uzun ömür vaad ediyor.

iPhone, Samsung, Huawei gibi üreticilerin cihazlarıyla uyumlu olan powerbank, Qualcomm’un gelişmiş Quick Charge 3.0 teknolojisi, QC 2.0 / 3.0 uyumlu cihazların yaklaşık % 80'ini yaklaşık 35 dakika içinde şarj edebiliyor. Diğer standart 1A şarj cihazlarına göre 4 kat daha hızlı. Powerbank ayrıca yaklaşık 4- 4.5 saat içinde QuickCharge 3.0 duvar şarj cihazı ile tamamen şarj olabiliyor.

Haberin Devamı

Spigen 20100 mAh powerbank inceleme: Kolayca taşınabilen dev batarya

Spigen F720S pil bankası, iki adet 2.4 amp hızlı şarj bağlantı noktasıyla geliyor. 2.4 amp’ın şu anda piyasada alacağınız en hızlı şarj bağlantı noktaları olduğunu da belirtelim. Bu sayede aynı anda iki cihazı şarj edebilme epey işe yarıyor. Bir çıkışla telefonunuzu diğeriyle de tabletinizi şarjj edebilirsiniz. Powerbank’in en sevdiğim yanı MacBook’ları da şarj edebilmesi. Zor durumda kaldığınızda bilgisayarı bununla şarj edebilirsiniz.

Spigen F720S ile

  • iPhone 8, iPhone 7 ve iPhone 6 - 7+ kez
  • iPhone X, iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus - 6+ kez
  • Samsung Galaxy S9, S8, S7, S6 - 5 kez
  • Samsung Galaxy S9+, S8+ - 4 kez
  • iPad Mini - 2 kez
  • iPad Pro - 1.5 kez şarj edebilirsiniz.

Spigen F720S batarya, kısa devre, aşırı voltaj ve yüksek sıcaklığa karşı korumalı. Cihazlarınızı korumak için kısa devre veya aşırı yük oluşursa F720S, taşınabilir şarj cihazı otomatik olarak kapanıyor.

Spigen 20100 mAh powerbank inceleme: Kolayca taşınabilen dev batarya

Spigen F720S powerbank, akıllı telefon, tabletlerin ve MacBook'ların çalışma sürelerini ve pil ömrünü artıran, çok yönlü özelliklerle dolu. Powerbank, size biraz hantal gelebilir ama fiyat, özellikler, ve sunduğu yapı kalitesiyle karşılaştırıldığında bu küçük bir şikayet. Ayrıca, Quickcharge 3.0’ı desteklemesi de hızınıza hız katıyor.

Haberin Devamı

Spigen F720S, seyahat ederken veya kamp yaparken birkaç gün boyunca bir elektrik prizine erişemediğinizde en büyük yardımcınız olacak. Hızlı ve geleceğe yönelik yüksek kapasiteli bir güç bankası arıyorsanız Spigen F720S modeline göz atabilirsiniz.

Spigen Essential F720S’e 150 TL’ye sahip olabilirsiniz.