Teknoloji Spigen manyetik araç tutacağı inceleme: Araçta telefonu düşürme derdi bitti

Spigen manyetik araç tutacağı inceleme: Araçta telefonu düşürme derdi bitti

29.05.2018 - 17:47 | Son Güncellenme:

Spiken’in araba kullanırken telefonunuzu en verimli ve rahat şekilde kullanmanıza yardımcı olacak manyetik araç tutacağını sizler için inceledik. Manyetik araç tutacağı sayesinde her iki elinizi direksiyona koyabilir ve gözünüzü yoldan ayırmayabilirsiniz.

Spigen manyetik araç tutacağı inceleme: Araçta telefonu düşürme derdi bitti

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Telefon hayatımızın önemli bir parçası, çünkü aileniz, işleriniz ve arkadaşlarınızla iletişim halinde olmanız gerekiyor. Ancak, araba sürerken, elleriniz direksiyonda telefonunuzu kullanırsanız hayatınızı tehlikeliye atabilirsiniz. Burada Spigen'in manyetik araç tutacağı işinize yarayabilir.

Spigen, QS11 ile tasarımı son derece basit hale getirmiş. Firma, iPhone veya diğer cihazlarınızı herhangi bir araca mümkün olan en hızlı şekilde monte etmeniz için süper güçlü manyetiklerle montaj konusunda iyileştirmeler yapıyor.

Telefonu yapıştırdığınız kısım, sadece 0.15 inç kalınlıkta yani oldukça ince ve cihazınızı sürüş esnasında ideal görüş açısında tutuyor. Monte edildikten sonra, telefonunuzu dikey veya yatay yönde döndürebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sadece birkaç dakika içinde, telefonunuzu bağlantı noktasına yerleştirin ve herhangi bir kelepçe veya kızak yardımı olmadan yerine kilitleniyor. Bu montaj sizlere 360 derecelik dönüş ve görüş açısı özgürlüğü sağlıyor. Bu sayede de yoldaki kazalardan kendinizi koruyup, arabanızı güvenle kullanabilirsiniz.

Spigen manyetik araç tutacağı inceleme: Araçta telefonu düşürme derdi bitti

Cihazınızı bağlandığınızda, manyetik montaj kısmı arkada kayboluyor. Montaj kısmının iyi görünmesini sağlamak için siyah spor tasarımına karbon fiber detaylar da eklenmiş.

Kutuda, dahili bir klipsle aracınızın havalandırma deliklerine takılan manyetik parçanın yanı sıra farklı boyuttaki cihazlarla kullanılmak üzere iki metal plaka (dairesel ve daha büyük dikdörtgen) çıkıyor. Ayrıca, metal plakayı telefon kasasına takarken cihazınızı çiziklerden korumanız adına kutu içine koruyucu filmler de konulmuş. Telefonunuz kılıfa kullanıyorsanız metal plakayı kılıfla kasa arasına da yerleştirebilirsiniz. Yani yapıştırmanıza gerek yok.

Metal plaka, cihazınıza 3M yapıştırıcı ile yapışıyor ve çoğu durumda gizlenebiliyor.

Manyetik bağlantı cihazı sıkıca tutuyor. Herhangi bir düğmeye basmadan veya klips açmadan telefonu alandan kolayca çıkarabiliyorsunuz.

Dikkat çeken detaylar:

  • Manyetik tutucu, yapışkan kalıntısı olmadan telefonu güvenli bir şekilde tutuyor
  • Yatay veya dikey fark etmeksizin telefonu herhangi bir pozisyonda rahatça kullanabilirsiniz
  • Metal plakaları telefona uygulamadan önce koruma filmlerinden birini kullanın. Ardından, 3M yapışkan bant ile cihaza zarar gelmesini önlemek için metal plakayı filmin üzerine yerleştirin.
  • Manyetik araç tutacağı tüm cihazlara uyumlu olsa da metal plakalar kablosuz şarj yeteneklerini engelliyor.

Spigen’in manyetik araç tutacağına (QS11) 83 TL’ye sahip olabilirsiniz.