Teknoloji Spigen'in yeni iPhone X kılıfları, iMac G3 tasarımları ile birleşiyor

Spigen'in yeni iPhone X kılıfları, iMac G3 tasarımları ile birleşiyor

16.05.2018 - 10:48 | Son Güncellenme:

Spigen iPhone X için iMac G3'ten tasarlanmış kılıflar üreterek bir kitle kampanyası başlattı. Spigen, Classic C1 ve Classic One kılıflar olarak isimlendirdiği renkli tasarımlarıyla dikkat çekti. Artık iPhone X kılıfı ile iOs akıllı telefonunuzu retro Mac modellerinden birine dönüştürmeniz mümkün olacak. Spigen'in yarattığı bu tasarımlar iPhone X kılıfları için ilham kaynağı oldu.

Spigenin yeni iPhone X kılıfları, iMac G3 tasarımları ile birleşiyor

Spigen, iPhone X için iMac G3'ten tasarlanmış Classic C1 ve Classic One kılıflar olarak isimlendirdiği eşsiz ve renkli tasarımlarını yayınladı.

Haberin Devamı

Apple iMac G3 bilgisayarlarının 20. yıl dönümünü iPhone X için geliştirdiği eşsiz ve renkli tasarım kılıflarıyla lanse etti. Şirket "tanıdık ama sıra dışı" diye adlandırdığı bu tasarıma Classic C1 ismini verdi. Rengarenk tasarımları ile dikkat çekmeyi başaran Apple, iMax G3 bilgisayar modelleri ile turkuaz, kırmızı, beyaz, yelil ve gri tonlarda renklere sahipti. Şeffaf görünümlü bu renkler sayesinde bilgisayarların tasarımı oldukça şık bir görüntüye sahip oluyordu.

Orijinal iPhone X tasarımı odaklı Spigen Classic One ise gümüş ve siyah tasarımıyla dikkat çekiyor. C1 kadar detaylı olmayan bu kılıf daha düz bir tasarım tercih edenler için ideal görünüyor.

Spigen, G3 modellerini satın aldığını, her bileşenin tasarım sürecinin bir parçası olarak temizlendiğini ve inceleneceğini söylüyor. Sonuç olarak C1 kılıflar üç bileşenden oluşuyor. İç gümüş parça ise yumuşak, esnek materyalden yapılmış ve iPhone ile tam olarak uyuşmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

iMac stili çip ve batarya tasarımları ile iPhone logosunun öne çıkmasını yarayan arka kısım da dikkat çekmeyi başarıyor. Şeffaf plastik bölüm ise gümüş parça üzerine geçerken alt şeffaf plastik ise G3 tasarımını tamamlıyor. Kılıf, cihazın düşmelere, çiziklere ve darbelere karşı koruma konusunda oldukça iddialı olduğunu aktarıyor.

Bu özelliklerin hepsini iPhone X cihazında görmek isteyenler, Indiegogo projesi üzerinden 18 dolar ücret ödemesi gerekiyor: Kitlesel fonlamayı 5 bin dolar miktarında bekleyen proje, şimdiden 60 bin dolar barajını geçmiş durumda.