Teknoloji Spotify ve Vodafone, Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştirdi!

Spotify ve Vodafone, Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştirdi!

10.04.2015 - 15:14 | Son Güncellenme:

Son olarak şu haberle Türkiye’de yeni bir ilki gerçekleştirdiğini açıklayan Vodafone, müziğin dijital dönüşümüne liderlik etme amacıyla hayata geçirdiği Spotify işbirliğinin kapsamını genişleterek, avantajlı Spotify üyeliğini tüm faturalı Vodafone’luların kullanımına açıyor.

Spotify ve Vodafone, Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştirdi

Bu sayede artık tüm faturalı Vodafone’lular; Türkçe şarkı kataloğunu da tamamlayarak, yerli parçaların tamamına yakınını arşivine ekleyen Spotify ile 30 milyon şarkıya avantajlı imkanlarla Premium üye olarak ulaşabilecek.

Haberin Devamı

İki firma arasında yapılan bu anlaşmayla birlikte faturalı Vodafone üyeleri, Spotify’ın dev arşivini reklamsız dinleme, şarkı indirme, çalma listeleri hazırlama vb. imkanları sunan aylık 9,90 TL değerindeki Premium üyeliğe avantajlı fiyatlarla sahip olabilecek. Üç aylık Spotify paketiyle tüm faturalı Vodafone’lular 22 TL’ye üç ay geçerli Spotify Premium üyeliği ve 1,5 GB interneti satın alabiliyorlar. Dünyanın en büyük müzik kütüphanesi olan Spotify’ın Premium üyeliğine kolay, hızlı ve avantajlı fiyatlarla sahip olma imkanı tanıyan Vodafone, Spotify Premium aboneliğini tarifelerine ek sunan ilk ve tek operatör olmasıyla da göz doldurdu. Türkiye pazarına 2013'ün Eylül ayında giren Spotify’ın, Türkçe şarkı katalogunu da Vodafone işbirliğiyle hızla tamamladığını ve tamamlamaya devam ettiğini de belirtelim.

Haberin Devamı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Vodafone Türkiye olarak, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle çalışıyoruz. Artan akıllı telefon penetrasyonu ve mobil data kullanımı ile hızlanan bu dönüşümün bir sonraki adımı, tüketilebilir içerik çözümleri sunmak olacak. Biz de bu doğrultuda alanında lider içerik sağlayıcılarla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de müziğin dijitalleşmesi amacıyla dünyanın önde gelen online müzik platformu Spotify ile hayata geçirdiğimiz işbirliği ile abonelerimize Spotify Premium üyeliğini tarifelerimize ek tekliflerle sunacağız. Bu işbirliği çerçevesinde, Türkiye müzik endüstrisinin dijital dönüşümüne ‘dijital doğanlar’ dediğimiz genç abonelerimiz,

VodafoneFreeZone’lulardan başladık. Şimdi de üç ay geçerli Spotify Premium aboneliği ve 1,5GB interneti içeren paketimizi tüm bireysel faturalı abonelerimize sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde Spotify Premium aboneliğini abonelerimize ulaştıracak yeni tekliflerle gelmeye devam edeceğiz. Bu sayede tüm faturalı abonelerimizi Türkçe ve Yabancı 30 milyon şarkıyı ceplerine getirecek, her an her yerden sevdikleri müziğe ulaşmalarını sağlayacak Spotify paketimizi denemeye davet ediyoruz.”

Haberin Devamı