Teknoloji Star Trek Beyond Beğenildi

Star Trek Beyond Beğenildi

18.07.2016 - 16:10 | Son Güncellenme:

Çok yakına vizyona girecek olan Star Trek Beyond, erken gösterim aracılığıyla eleştirmenler için görücüye çıktı. Yorumlar olumlu…

Star Trek Beyond Beğenildi

TV dizisi ile fırtınalar estiren ve bunun ardından beyaz perde de boy göstermiş olan Star Trek, şimdilerde büyük bir hayran kitlesine sahip. Dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından sevilen ve yoğun ilgi gören film, bildiğiniz üzere son halkası ile beraber çok yakında kendisini göstermiş olacak. Ülkemizde de dahil olmak üzere Dünya’nın pek çok yerinde vizyona girecek olan Star Trek Beyond için heyecan dorukta. Tabi filmi henüz izlemeden gelecek olan yorumları da bir o kadar merak ediyoruz. Los Angeles kentinde Beyond’u eleştirmenler için gösteren yapımcı ise bu merakımızı bir nebze de olsa dindirmiş bulunmakta. Zira gelecek ilk eleştiriler epey olumlu.

Haberin Devamı
Önceki Filmlerden Çok Daha İyi

Yapılan eleştirilere göre Star Trek Beyond, serinin şimdiye dek vizyona giren filmlerinden en iyisi olarak görülüyor. Hatta bu konuda yorumda bulunan bazı kişiler, film için beklenenden çok daha iyi olduğu yorumunu dahi yapmaktan çekinmiyor. Özellikle Into Darkness halkasından daha fazla beğenilen filmin gişede iyi iş çıkaracağı ön görülüyor.

Star Trek Evrenine Ait

Film hakkında yapılan en iyi yorumlardan biri ise hiç şüphesiz Beyond’un Star Trek serisine aitmiş gibi bir his yaratıyor oluşu. Keyifli olduğu belirtilen filmin özellikle serinin hayranları tarafından epey beğenileceği tahmin ediliyor. Nitekim fragmanları ile beklentileri düşürerek projenin bu eleştirilerden sonra tekrardan heyecan yarattığı bir gerçek.