Oyun Steam'de 18.5 TL olan oyun Humble Bundle'da ücretsiz hale geldi

Steam'de 18.5 TL olan oyun Humble Bundle'da ücretsiz hale geldi

17.08.2018 - 10:52 | Son Güncellenme:

Humble Bundle, Steam’de 18.5 TL’den satılan Orwell: Keeping an Eye On You adlı oyunu ücretsiz yaptı. Normalde 18.5 TL'ye satılan Orwell: Keeping an Eye On You adlı oyuna tamamen ücretsiz sahip olmak için ne yapmak gerekiyor?

Steamde 18.5 TL olan oyun Humble Bundleda ücretsiz hale geldi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Humble Bundle bu aralar oyunculara müthiş fırsatlar sunuyor. Humble Bundle, şimdi de normalde 18.5 TL olan Orwell: Keeping an Eye On You adlı oyunu oyunculara bedava sundu.

Humble Bundle son dönemlerde sunduğu bedava oyun serisine bu sefer de Orwell: Keeping an Eye On You adlı oyunu ekledi. Normalde 18.5 TL olan Orwell: Keeping an Eye On You'ya kısa süre süreliğine bedava sahip olabilirsiniz.

Peki Orwell: Keeping an Eye On You adlı oyuna ücretsiz sahip olmak için ne yapmak gerekiyor?

Humble Bundle'dan Orwell: Keeping an Eye On You'nun sayfasına gidin. Ardından, "Add To Cart" alanına tıklayarak, oyunu sepetinize ekleyin. Sepet bölümüne gidip, oradan "Get it for free!" butonuna tıklayın. Oyunla ilgili gelen mailin içindeki "Download Now" butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan Redeem'e tıklayarak, oyun anahtarını alın. Daha sonra oyun anahtarını Steam hesabınıza ekleyin. Steam’de Oyunlar > Steam’de Ürün Etkinleştir kısmına gitmeniz gerekiyor. Hepsi bu kadar.