Teknoloji Steve Jobs'un kartviziti 6 bin dolara satıldı

Steve Jobs'un kartviziti 6 bin dolara satıldı

17.12.2018 - 11:37 | Son Güncellenme:

Steve Jobs'un kartviziti 6.259 dolara satıldı. Kartvizit üzerinde Apple'ın klasik gökkuşağı amblemi, adresi, Steve Jobs'ın şirketteki Chairman of the Board pozisyonu ve telefon numarası yer alıyor.

Steve Jobsun kartviziti 6 bin dolara satıldı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Bu ayın başlarında, Apple Computer'da Yönetim Kurulu Başkanı olarak listelenen Steve Jobs kartviziti açık artırmaya çıkarıldı. Kartta Apple'ın klasik gökkuşağı logosu ve Cupertino, California'daki Apple'ın Infinite Loop kampüsünün karşısındaki 20525 Mariani Bulvarı'nın adresi yer alıyor. Kartvizit, bu hafta içerisinde gerçekleşen ve 500 dolardan başlayan açık artırmada 6.259 dolara alıcı buldu. Ödeme yapan kişinin adı ise açıklanmadı.

Steve Jobsun kartviziti 6 bin dolara satıldı

Aynı açık arttırmada, Jobs tarafından imzalanan Macworld dergisinin Şubat 1984 tarihli prömiyerinin bir kopyası da 47.775 dolara satıldı. Konunun sınırlı kopyaları hala dolaşımda.

Steve Jobsun kartviziti 6 bin dolara satıldı

Jobs, Mayıs 2006'da New York'taki Apple'ın ikonik Fifth Avenue mağazasının açılışında dergiyi imzaladı. Ön kapağın üzerinde, orijinal Macintosh bilgisayarları yer alıyor.

Haberin Devamı

Bu yılın başlarında, 1973 yılında Jobs tarafından doldurulmuş istihdam anketi de açık artırma da 174.757 dolara satılmıştı.