Teknoloji Suicide Squad’dan Heyecan Verici Yeni Fragman

Suicide Squad’dan Heyecan Verici Yeni Fragman

11.04.2016 - 14:18 | Son Güncellenme:

Batman v Superman ile beyaz perdede fırtına estiren DC Comics, bir yandan Suicide Squad için çalışmalarına devam ediyor…

Suicide Squad’dan Heyecan Verici Yeni Fragman

Aldığı kararlar sonrasında beyaz perdede artık daha fazla varlık göstermek isteyen DC Comics, şimdilerde karşımıza Batman v Superman filmi ile çıkmış durumda. Dünya’nın birçok bölgesinde rekor gişe hasılatı elde eden ve uzun bir süredir de gösterimde olan film, hem DC Comics’in hem de Warner Bros’un yüzünü güldürmeyi başardı. Bir yandan çalışmalarına hız kesmeden devam eden dev ikili, içerisinde efsane karakter Jokey’in de yer aldığı Suicide Squad filmi için son hazırlıklarını yapmakta. Hatta filmin yeni fragmanı da görücüye çıkmış bulunuyor.

Haberin Devamı

MTV Film Ödülleri gecesine damga vuran film, elbette bunu, yayımlanan yeni videosu ile gerçekleştirdi. 2 dakikayı aşkın fragmanı ile beraber izleyicileri heyecanlandırmayı başaran filmin yeni videosunu haberimizin sonundan izleyebilirsiniz.

Oscar ödüllü oyuncu Jared Leto tarafından hayat verilen Joker’e ek Harley Quinn, Deadshot, Killer Croc ve dahasının bulunduğu Suicide Squad, 5 Ağustos 2016 tarihinde gösterime girmiş olacak. Alınan bilgiye göre filmin biraz daha aydınlık bir yapıda olacağı ve daha fazla komedi unsurları içereceğini söyleyebiliriz. Elbette bu bilgiler dedikodu niteliği taşımakta. Bu nedenden ötürü kesin konuşmamakta fayda var.

Sony 4K Yayın Hizmetinin Tarihini Açıkladı