Teknoloji Surface Phone’u Bir Süre Daha Beklemeyin

Surface Phone’u Bir Süre Daha Beklemeyin

02.05.2016 - 14:24 | Son Güncellenme:

Microsoft’un kapalı kapılar ardında geliştirmekte olduğu iddia edilen Surface Phone modeli ile ilgili yeni bir bilgi ortaya atıldı…

Surface Phone’u Bir Süre Daha Beklemeyin

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Windows 10 işletim sistemini görücüye çıkaran ve ücretsiz yapısı ile kısa sürede başarıyı kucaklamış olan Microsoft, bilindiği üzere bir süre önce de sistemin mobil ayağı olan Windows 10 Mobile’ı yayımlamıştı. Bunun ardında telefon sektörüne yönelmeyi ihmal etmeyen firma, daha önce ortaya atılan iddialara göre Surface Phone adında yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Surface ailesinin başarıya ulaşmasından sonra alınan karar neticesinde geliştirilmekte olan bu cihazın çıkış tarihi belirdi.

Haberin Devamı

Belirtilenlere göre Microsoft, en yeni amiral gemi modeli Surface Phone’u gelecek yıl satışa sunacak. Hatta iddialar, yazılım devinin nisan 2017 gibi cihazını görücüye çıkaracağını söylüyor. Bünyesinde Qualcomm tarafından üretilecek olan Snapdragon 830 yonga setini bulundurması beklenen telefonun yüksek miktarda RAM ile gelmesi ve kamera konusunda şaşırtıcı derecede üstün bir performans sunması bekleniyor. Aynı zamanda en yeni Windows 10 Mobile sürümünü kullanacak olan cihazın her bakımdan son nesil olacağını söylemek mümkün.