Oyun Dunyasi Surgeon Simulator İle Artık Göz ve Diş Operasyonu Yapabileceğiz

Surgeon Simulator İle Artık Göz ve Diş Operasyonu Yapabileceğiz

08.09.2014 - 23:16 | Son Güncellenme:

Tüm zamanların en kanlı simülatör oyunu Surgeon Simulator, yeni indirilebilir DLC paketi ile göz ve diş operasyonlarını oyuna ekliyor.

Surgeon Simulator İle Artık Göz ve Diş Operasyonu Yapabileceğiz

Simülatör oyunları denildi mi akla hemen Microsoft’un Flight Simulator’u önce gelir. Ama son yıllarda çok acayip şeylerin simülatör oyunu malzemesi haline geldi. Tır kullanmaktan tarla sürmeye, çamurlara bata çıka jip kullanmaya kadar neler var. Ama hala en acayipleri keçi simülatörü ve taş simülatörü olsa gerek.

Tabii bunların içinde gerçekçiliği (!) ile dikkat çeken bir tanesi var ki, hem oynayan, hem de izleyenler için büyük eğlence kaynağı. Oldukça gevşek ve amatör şekilde ameliyat yapmamıza izin veren Surgeon Simulator, şimdiye kadarki en kanlı oyunlardan da biri ayrıca. Nigel Burke isimli bir cerrah adayını oynadığımız ameliyat simülatöründe zavallı hastaları kesip biçmeden kurtarmaya çalışıyoruz.

İşte ünlü ameliyat simülatörüne şimdi yapımcı Bossa Studios’dan bir eklenti geldi. 9.99 Dolar’a indirilebilecek olan “Anniversary Edition” için oyunun grafikleri geliştirilmiş, ameliyat istatistikleri eklenmiş, ayrıca göz ve diş operasyonları gelmiş. Artık herkesin amatör birer dişçi olabileceği oyunda artık hastane koridorlarında bile ameliyat yapabileceğiz.

Haberin Devamı

Oyunun fragmanı için buraya tıklayınız.