Oyun Suzie adlı Twitch yayıncısı Dark Souls III'ü hiçbir darbe almadan bitirdi

Suzie adlı Twitch yayıncısı Dark Souls III'ü hiçbir darbe almadan bitirdi

13.06.2018 - 17:25 | Son Güncellenme:

Twitch yayıncısı Suzie, 8 aylık çalışma ve 1200 saatlik deneyimin ardından Dark Souls III’ü hiçbir darbe almadan bitirmeyi başardı.

Suzie adlı Twitch yayıncısı Dark Souls IIIü hiçbir darbe almadan bitirdi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Twitch'te Dark Souls III yayıncısı olan Suzie, 1200 saat deneyim ve sekiz aylık çalışma ve sayısız vuruşun ardından oyunu hiçbir darbe almadan bitirmeyi başardı. Suzie, Dark Souls III oynarken hiç vurulmadan oyunu bitiren ilk kadın olduğunu söyledi. Suzie, kadınların oyunlardaki en iyi başarıları elde etmek için korkmaması gerektiğini göstermiş oldu.

Suzie, "Dark Souls oyunlarına yatırım yapanların çoğunluğu erkek olsa da, bizim de iyi olduğumuzu kanıtlamak istedim. Bu, kızların oyunlarda iyi olmadığı anlamına gelmez. Biz de en az erkekler kadar iyi oyun oynayabiliyoruz." dedi.

28 yaşındaki Suzie'nin aslında Dark Souls III'ü hiç yara almadan bitiren ilk kadın olduğunu kanıtlamak zor. Ancak resmi anlamda bunu duyuran ilk kadın Suzie.

Haberin Devamı

Norveç'te yaşayan Suzie, Dark Souls III'de yavaş yavaş yukarı çıkarken, olayın da virale dönüşmesi kendisine 24 saat içerisinde 2000 yeni takipçi kazandırdı.

Suzie, "Sanırım bu sadece bir norm, biraz da üzücü ama aynı zamanda bunu değiştirmek için size ilham veriyor" dedi.