Teknoloji System Shock Playstation 4’e Geliyor

System Shock Playstation 4’e Geliyor

21.07.2016 - 17:00 | Son Güncellenme:

Kickstarter’da kampanya başlatılan Nightdive Studios’un geliştiricisi olduğu System Shock inanılmaz bir destek aldı ve Playstation 4’e çıkması kesinleşti.

System Shock Playstation 4’e Geliyor

System Shock kampanyası başladıktan sonraki 7 gün içerisinde 900.000 dolar bağış toplandı. Şu anda ise 17.520 kişi tarafından tam 1.092.357 dolar bağış yapılmış durumda.Oyunculardan gelen istek doğrultusunda oyun PlayStation 4 platformuna da çıkacak. Konsol desteğinin duyurusu Kickstarter bloğu üzerinden kampanya güncellemesi ile yapıldı.

Haberin Devamı
Anında Harekete Geçildi

Yapılan açıklamada PS 4 kullanıcılarından inanılmaz bir talep aldıklarını belirten geliştiriciler bunu üzerine Sony ile iletişime geçtiklerini ve oyunlarını PlayStation 4 platformuna çıkaracaklarını duyurdular. Oyunun çıkması için herhangi bir bağış hedefi konmadı yani sonuç ne olursa olsun oyun direkt olarak konsola geliyor.

2000 yılında çıkan Deus Ex, 2007 yılında çıkan ve dünyanın en iyi oyunlarından birisi kabul edilen BioShock serisinin kökleri aslında 1994 yılında çıkan System Shock oyununa dayanıyor. Oyun PC, Mac, Linux, Xbox One ve PS 4 platformuna çıkacak. Merak edenler oyunun alfa sürümü demosunu Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.