Oyun Dunyasi Tarlalara Müjde: Farming Simulator 15 Geliyor

Tarlalara Müjde: Farming Simulator 15 Geliyor

10.08.2014 - 23:33 | Son Güncellenme:

Simülasyon oyunlarından yakın zamanda kurtuluş gözükmüyor, çünkü Farming Simulator 15 duyuruldu.

Tarlalara Müjde: Farming Simulator 15 Geliyor

En ünlü “gerçekmiş-gibi-oyun” serilerinden olan Farming Simulator’un dağıtımcısı Focus Home Interactive, gelecek senenin otomobil modelini duyurur gibi, tarla simülatör oyunlarının 2015 modelini duyurdu. Yapımcı Giants Software, oyunun neredeyse her yerini geliştirmiş ve güncellemiş.

Farming Simulator 15 yeni bir grafik motoru, yeni fizik motoru ile baştan tasarlanmış. Değişikliklerin arasında yeni arayüz ve grafik efektler de var. Oyundaki araçların tümü fotorealistik modellerden oluşuyor ve ünlü markaların araçları oyunda birebir yeniden oluşturulmuş.

Oynanışta pek bir değişiklik yok, hala bir çiftçinin günlük hayatını en ufak ayrıntısına kadar yakından takip ediyoruz. Meyve sebze ekme, biçme, hayvan yetiştirme ve paraları idareli kullanma gibi. Neyse ki bir koku simülatörü cihazı yok da, gübre kokuları ile uğraşmak zorunda kalmıyoruz. Oyuun en eğlenceli kısmı olan tarım araçlarını kullanma ise değişmeden kalmış.

Bu klasik simülasyon oyununda 16 kişilik bir çok oyunculu mod bulunuyor ve 15 Ekim’de PC ve konsollar için piyasada olacak.