Teknoloji Teknoloji Dünyası Şokta! 3.5 Milyon Hello Kity Hesabı Çalınmış!

Teknoloji Dünyası Şokta! 3.5 Milyon Hello Kity Hesabı Çalınmış!

21.12.2015 - 16:28 | Son Güncellenme:

Hello Kity çok zor durumda. 3.5 Milyon Hello Kity hesabı, geçtiğimiz günlerde veri tabanında bulunan bir açıkla çalındı.

Teknoloji Dünyası Şokta 3.5 Milyon Hello Kity Hesabı Çalınmış

Hello Kity çok zor durumda... 3.5 Milyon Hello Kity hesabı, geçtiğimiz günlerde veri tabanında bulunan bir açıkla çalındı. Özellikle çocuk kullanıcıların olduğu bu platformda, banka bilgileri, isim ve soy isimlerin yanı sıra diğer kimlik bilgileri ve maddi manevi içeriklerin yer aldığı düşünülürse, Kitty'nin zor durumda olduğunu anlayabiliriz.

Haberin Devamı

Elektronik bilgi hırsızlıklarının çoğaldığı günümüzde, özellikle içerisinde banka ve kimlik bilgileri gibi bilgilerin bulunduğu platformlarda sıkça yaşanan bu hadise, işletmeleri ve bireysel kullanıcıları yüksek derecede zararlara uğratmaktadır. İşlerin elektronik bilgi hırsızlığı ve bu çalınmalara karşı korunmasız kalmasından ziyade, internet ortamında daimi olarak yeni bir seçeneğin üretilebiliyor olması başlı başına bir problem halini almıştır. Hello Kity'e yaşatılan bu durum, günümüzde neredeyse bir çok büyük kuruluşun da kulak kabartması gereken bir olgudur.