Teknoloji Haberleri Alienware PC oyunlarını çalıştıracak el konsolunu tanıttı: Concept UFO

Alienware PC oyunlarını çalıştıracak el konsolunu tanıttı: Concept UFO

07.01.2020 - 10:27 | Son Güncellenme:

Dizüstü bilgisayarları ile tanıdığımız Alienware, CES 2020'de tasarım anlamında Nintendo Switch'e benzeyen, fakat PC oyunlarını çalıştıran bir el konsolu tanıttı.

Alienware PC oyunlarını çalıştıracak el konsolunu tanıttı: Concept UFO

Alienware CES 2020'de Nintendo Switch'e benzeyen bir el konsolu tanıttı. Tasarım anlamında Nintendo Switch'e çok benzeyen Concept UFO, PC oyunlarını çalıştıracak. Yani kısacası PC el konsolu da diyebiliriz.

Haberin Devamı

Şirketin tanıttığı el konsolu, aslında üzerinde kontrolcüler bulunan ve televizyona bağlanabilen Windows 10 tabanlı bir oyun bilgisayarı.

Concept UFO'nun üzerinde 8 inç boyutunda 1200p çözünürlükte ekran bulunduruyor. Bunun haricinde başka bir teknik özelliği açıklanmayan cihaz toplamda dört parçadan oluşuyor. Kalan parçalar ise batarya, işlemci ve ekran kartı. Üzerinde USB-C bağlantısı bulunuyor ve bu bağlantılardan şarj etmek ve monitöre bağlantı yapılabiliyor. Ayrıca mouse ve klavye bağlantısının olabileceğini de ekleyelim.

Tüm bunların yanı sıra, Concept UFO hakkında satışa sunulup sunulmayacağı netlik kazanmış değil. Alienware şu an ürünün ne zaman satışa çıkacağı hakkında ve fiyatının ne kadar olacağı ile ilgili bilgi vermedi.