Teknoloji Teknoloji seks hayatımıza girerse...

Teknoloji seks hayatımıza girerse...

24.10.2014 - 15:16 | Son Güncellenme:

Teknoloji seks hayatımızı da derinden etkilemeye başladı. Özellikle ilerleyen yıllarda daha çok yatak odamıza girecek olan teknolojik aletler bakın insanoğlunun hayatını nasıl değiştirecek?

Teknoloji seks hayatımıza girerse...

1. Oculus Rift

Haberin Devamı

Facebook'un satın aldığı daha sonra da benzer bir modeli Samsung'un geliştirdiği bu artırılmış gerçeklik gözlükleri bugün için emekleme aşamasında ve daha çok video oyunu dünyasında tercih ediliyor. Ancak Leap Motion isimli yeni bir teknolojiyle birlikte bu gözlükler porno izleyenlere 3D'nin ötesinde bir gerçekçilik sunacak. Kullanıcılar ellerini kullanarak izlediği görüntülerin içindeymiş hissini yaşarken, bunun için herhangi bir kontrol cihazına da ihtiyaç duymayacak.

2. Dokunmatik özel giysiler

Bugün için oyun dünyasında tercih edilen bu özel giysiler yakın gelecekte insanlığın seks hayatına da renk katacak. Aynen Oculus Rift'te olduğu gibi kullanıcılar görüntülere dokunabilecek ve tepki alabilecek.


Teknoloji seks hayatımıza girerse...

Haberin Devamı

3. Mekanik dış iskelet

Panasonic'in gelecek yıl 5 bin dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunmayı planladığı robotik dış iskelet farklı amaçlarla da kullanılabilecek. Bugün için askerleri veya inşaat işçilerini korumak ve onlara yardım etmek veya başka tehlikeli çevrelerde bulunan insanların hayatta kalmalarına destek sağlamak için kullanılan bu özel iskelet sayesinde kullanıcılar yatakta daha esnek ve güçlü olacak, seks performansı artacak.

4. Robotik uzuvlar

Kolunu veya bacağını kaybedenler için geliştiren protezler ilerleyen yıllarda doğrudan kas sistemine etki edecek ve bu da kullanıcıların seks yaşamına olumlu yönde yansıyacak. Fütürist Zoltan Istvan, robotik parmakların çok hassas sensörlerle donatılacağını ve bunun kas dokusuna doğrudan bağlantı kurmasıyla kullanıcıların seksten daha fazla haz alacağını kaydetti.