Teknoloji Haberleri Teknosa’dan rüya gibi hediyeler

Teknosa’dan rüya gibi hediyeler

17.12.2007 - 00:00 | Son Güncellenme:

Teknosa, yeni yıl kampanyası hediyelerinin tanıtımını, “Rüya Ev” adını verdiği konseptle yaptı. Tanıtım gecesi, 14 Aralık 2007 Cuma günü Cihangir’de bir evde gerçekleştirildi.

Teknosa’dan rüya gibi hediyeler

Davetliler, Teknosa’nın yeni yıl kampanyasında bir talihliye hediye edeceği plazma TV’den cep telefonuna, dizüstü bilgisayardan DVD çalara kadar en yeni teknoloji ürünleriyle dolu “Rüya ev”i yakından tanıma fırsatı buldu. Teknosa geceye katılan davetlilere, yeni yıl kampanyasında verdiği Milli Piyango biletlerinden hediye ederek yeni yıllarını kutladı.

50 YTL ve üzerindeki alışverişe çeyrek Milli Piyango hediye

Teknosa, 15 – 30 Aralık 2007 tarihleri arasında tek seferde 50 YTL ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerine 1 adet çeyrek Milli Piyango bileti hediye ediyor. Teknosa müşterileri, kazandıkları Milli Piyango biletleriyle, 31 Aralık 2007 tarihinde gerçekleşecek olan yılbaşı özel çekilişinde ikramiye kazanma şansını yakalıyor. bilyoner.com İnternet sitesindeki kampanya sayfasına fiş veya faturalarının altında yer alan şans numarası girildiğinde, çeyrek Milli Piyango bileti anında hesaba yükleniyor.

Bir talihlinin evi “Rüya ev” olacak

Teknosa’nın “Rüya ev”i; plazma TV, ev sinema sistemi, projektör, portatif DVD çalar, cep telefonu, dizüstü bilgisayar, yazıcı, tarayıcı, faks, fotokopi makinesi, video kamera, fotoğraf makinesi, Playstation 3, dect telefon, MP3 çalar, bellek, internet modem ve DVD ürünlerinden oluşuyor. Teknosa müşterileri arasında yapılacak çekilişle belirlenecek bir talihli, bu teknoloji ürünlerine sahip olarak evini “Rüya ev”e dönüştürecek.

Teknosa’dan bir kişiye elektronik ürünlerle donatılan otomobil hediye

Teknosa, yeni yıl kampanyasında ayrıca bir kişiye elektronik ürünlerle donatılmış 2008 model Toyota Corolla Verso 1.6 Class otomobil hediye edecek. Teknosa, otomobili de en yeni teknoloji ürünleriyle donatacak. Toyota Corolla Verso 1.6 Class otomobilde; cep bilgisayarı, Bluetooth kulaklık, fotoğraf makinesi, 7” monitör, arka koltukta film izleme ayrıcalığı sunan 6’lı DVD çalar, kulaklık sistemi ve buzdolabı yer alacak.

Teknosa mağazaları, İnternet mağazası ve 444 55 99 çağrı merkezinden 50 YTL ve katları değerinde alışveriş yapan müşteriler, faturanın altındaki şifreyi, ad, soyad ve adres bilgileriyle birlikte 0532 444 55 99’a kısa mesaj olarak göndererek çekilişe katılmaya hak kazanıyor. Kampanya, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.