Oyun Dunyasi The Evil Within “The Assignment” DLC Fragmanı

The Evil Within “The Assignment” DLC Fragmanı

27.02.2015 - 17:42 | Son Güncellenme:

Shinji Mikami'nin son eseri The Evil Within, indirilebilir içeriklerden nasibini alan diğer bir oyun oldu. Tango Gameworks tarafından id Tech 5 teknolojisiyle geliştirilen The Evil Within'in Bethesda Softworks tarafından dağıtımcılığı yapıldı. Beklenen etkiyi yaratamasa bile The Evil Within, farklı kurgucu ve Resident Evil 4 atmosferini yakalamasıyla ön plana çıkmıştı.

The Evil Within “The Assignment” DLC Fragmanı

Shinji Mikami’nin son eseri The Evil Within, indirilebilir içeriklerden nasibini alan diğer bir oyun oldu.

Tango Gameworks tarafından id Tech 5 teknolojisiyle geliştirilen The Evil Within’in Bethesda Softworks tarafından dağıtımcılığı yapıldı. Beklenen etkiyi yaratamasa bile The Evil Within, farklı kurgucu ve Resident Evil 4 atmosferini yakalamasıyla ön plana çıkmıştı. Şimdi ise The Assignment isimli DLC’sine hazırlanıyor.

Sebastian’nın gizemli partneri Juli Kidman’ın hikayesine odaklanayacağımız DLC’de, gizlenerek hayatta kalmaya çalışacağız. Yeni oynanış dinamiklerinin yanında, yeni yaratık modellemeleri de eklenecek. Yeni düşmanlar demek, yeni taktikler anlamına geliyor. Bu da demek oluyor ki işimiz zorlaşacak.

The Evil Within: The Assignment, The Evil Within’in Season Pass’i ile ücretsiz olarak sizlerle olacak. DLC’yi ayrı satın almak istiyorsanız 9.99 dolar’ı gözden çıkartmanız gerekiyor. DLC, 10 Mart tarihind epiyasaya çıkacak. Avrupa’da PS3 ve PS4 platformlarında 11 Mart tarihinde görülecek.

İşte yayımlanan son video. İyi seyirler.