Teknoloji TİVİBU tam not aldı!

TİVİBU tam not aldı!

21.03.2011 - 10:23 | Son Güncellenme:

Tivibu Web, gördüğü büyük ilgiyle 1 milyon aboneye ulaştı.

TİVİBU tam not aldı

Kişisel eğlencede zaman ve mekân sınırlarını ortadan kaldıran Tivibu Web, 1 yıl gibi kısa bir sürede 1 milyon aboneye ulaştı. TV izleme alışkanlıklarını değiştiren yeni dönem TV platformu Tivibu Web ile aboneler, yepyeni bir TV izleme deneyimi yaşamanın keyfini çıkarıyorlar.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak ‘‘ ‘TTNET’le Her Şey Mümkün’ diyerek başlattığımız yeni dönemde, iletişim teknolojilerinin üç temel unsuru olan internet, televizyon ve telefonu sahiplenendik. Tivibu Web de bu süreçte televizyon izleme alışkanlıklarına yeni bir boyut getirdi. İnternetin ayrıcalıklarını televizyon ile buluşturan Tivibu Web’in kısa sürede 1 milyon aboneye ulaşması bize gurur veriyor. Tivibu Web önümüzdeki dönemde de gelişmeye ve abonelerine yepyeni içerikler sunmaya devam edecek’’ dedi.

Haberin Devamı


Tivibu Web ile Gerçek Anlamda Özgürsünüz!


Film, dizi, spor, belgesel, müzik gibi pek çok farklı içerik sunan Tivibu Web, toplam 87 kanalıyla kullanıcılara gündeme dair en önemli programları klasik yayın akışına bağlı kalmadan izleme olanağı sağlıyor. Tekrar İzle, Geri Al İzle, Durdur İzle, Seç İzle, Kirala İzle özellikleri sayesinde Tivibu Web aboneleri, canlı yayınları durdurup geri alabiliyor, sevdikleri dizileri ve televizyon programlarını ve geniş film arşivinden seçecekleri filmleri, ajandalarını değiştirmelerine gerek duymadan istedikleri zaman izleyebiliyor.


Tivibu Web PAKETLERİ

Başlangıç Paketi: 1 TL? Yerli ve yabancı toplam 69 TV kanalı
? Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri–Al İzle ve Seç-İzle (100 adet film, müzik, dizi ve belgesel)

Haberin Devamı


Standart Paket: 4 TL? Yerli ve yabancı toplam 87 TV kanalı
? Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri–Al İzle ve Seç-İzle (1000’e yakın film, müzik, dizi ve belgesel)

Standart Plus Paket: 8 TL? Yerli ve yabancı toplam 87 TV kanalı
? Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri–Al İzle ve Seç-İzle (10 adet “Kirala-İzle” filmi hediye; 2.500’e yakın film, müzik, dizi ve belgesel)