Teknoloji TTNET’in “İyi ki Öğretmenim” yarışması için 1000 tweet yarıştı

TTNET’in “İyi ki Öğretmenim” yarışması için 1000 tweet yarıştı

01.12.2011 - 13:32 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, Twitter üzerinden Vitamin Öğretmen portalı desteğiyle öğretmenler gününe özel bir yarışma düzenledi

TTNET’in “İyi ki Öğretmenim” yarışması için 1000 tweet yarıştı

üzerinden yönlendirilen Twitter adresinde “İyi ki Öğretmenim” konulu tweet yazarak yarışmaya katılan öğretmenlerden üçü Motorola Xoom Tablet, 1 yıllık TTNET ProG ve Canlı Canlı İngilizce eğitim paketi kazandı. Yarışma kapsamında 1000’e yakın tweet atıldı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, Vitamin Öğretmen portalı (VitaminOgretmen.com) desteğiyle, 24 Kasım Öğretmenler Günü için “İyi ki Öğretmenim” isimli bir yarışma düzenledi. Yarışma kapsamında Twitter üzerinden “İyi ki Öğretmenin” konulu tweet atan öğretmenlerden üçü Motorola Xoom Tablet, 1 yıllık TTNET ProG ve Canlı Canlı İngilizce eğitim paketi kazandı. Yarışmaya katılan öğretmenler sayfaya 1000’e yakın tweet gönderdi.
Yarışmaya katılarak hediye almaya hak kazanan tweetler, “Çünkü bir değil bin nesil yetiştiriyorum”, “Geleceğin inşasına bir tuğla koyabiliyorum”, “Hayatları değiştirebiliyorum” oldu.


Katılımcılar yönlendirildikleri Twitter adresinde; #iyikiogretmenim etiketiyle tweetler yazdılar. Yarışmanın kazananları TTNET tarafından belirlendi.