Teknoloji TTNET WiFi ve TTNET Mobil’in web sitelerine iki iNOVA ödülü

TTNET WiFi ve TTNET Mobil’in web sitelerine iki iNOVA ödülü

20.12.2011 - 10:55 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, MerComm tarafından düzenlenen iNOVA Ödülleri’nde iki ödülün sahibi oldu

TTNET WiFi ve TTNET Mobil’in web sitelerine iki iNOVA ödülü

Kurumsal web sitelerini değerlendirmek amacıyla organize edilen iNOVA Ödülleri’nde, Mikro Site kategorisinde TTNET WiFi sitesine Gümüş Ödül, TTNET Mobil sitesine ise Onur Ödülü verildi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, pek çok mecradaki başarılı iletişim çalışmalarıyla ödül almaya devam ediyor. TTNET, iletişimde sanatı ve bilimi geliştirme amacıyla kurulan MerComm’un organize ettiği iNOVA Ödülleri’nde aynı anda iki ödülün sahibi oldu. Web alanında yapılan iletişim çalışmalarını değerlendiren İNOVA Ödülleri 2011 kapsamında, Mikro Site kategorisinde TTNET WiFi sitesine Gümüş Ödül, TTNET Mobil sitesine ise Onur Ödülü verildi.

TTNET WiFi sitesi, TTNET’in sunduğu WiFi internet erişimi hakkında bilgiler verirken, TTNET Mobil sitesi de TTNET’in sunduğu mobil iletişim olanaklarını anlatıyor.

iNOVA Ödülleri için başvurusu yapılan web sitelerinin; kavram, konu, yaratıcılık, erişebilirlik, tasarım, işlevsellik ve kurumun amaçlarını gerçekleştirmedeki başarısı değerlendirildi. Bu yıl 11’incisi düzenlenen iNOVA Ödülleri, daha iyi, daha yaratıcı, özgün ve kullanışlı web sitelerini teşvik etmeyi amaçlıyordu. Başvuruları değerlendiren jüri üyeleri arasında, web tasarımcıları, yaratıcı yönetmenler, grafik tasarımcılar ve iletişim yöneticileri yer aldı.

Haberin Devamı

ABD merkezli MerComm’un ödül programları, bu yıl 24. kere dünyanın çeşitli ülkelerinden başvuruları kabul etti.