Teknoloji TTNET'ten borcu olanlara çağrı: "Tatlıya bağlayalım"

TTNET'ten borcu olanlara çağrı: "Tatlıya bağlayalım"

21.09.2011 - 11:24 | Son Güncellenme:

TTNET, “Tatlıya Bağlayalım” kampanyasıyla borcu bulunan abonelerinin faizlerini sıfırlayarak, taksitle ödeme imkanı sunuyor.

TTNETten borcu olanlara çağrı: Tatlıya bağlayalım

Aboneler, borçlarını dilerlerse peşin, dilerlerse anlaşmalı bankaların kredi kartı aracılığıyla taksitlendirerek ödeyebiliyorlar.

Haberin Devamı

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, borcu bulunan aboneleri için “Tatlıya Bağlayalım” kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında, borcu bulunan abonelere faizlerini sıfırlama ve taksitle ödeme olanağı sunuluyor.

“Tatlıya Bağlayalım” kampanyasından; haberleşme hizmetlerinden doğan borçlara ilişkin olarak, 31 Mart 2011 tarihinden önce aboneliği iptal edilmiş ve halen borcunu ödememiş borçlular, başvuru tarihinde taksitlendirmesi devam eden borçlular, alacağın doğduğu tarihe bakılmaksızın, hasardan kaynaklanan dava dosyası bulunan borçlular ve haberleşme hizmetleri dışında, kampanya başladığında temerrüde düşmüş borçlular faydalanabilecekler. “Tatlıya Bağlayalım” kampanyası 31 Ekim 2011 tarihine kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Kampanyaya katılarak borçlarını ödemek isteyenlerden faturasız gecikme bedeli de tahsil edilmezken, abonelerden sadece anapara, faturalı gecikme bedeli, masraflar ve vekalet ücretinin bir kısmı tahsil ediliyor. Taksitli kredi kartı ödemeleri, anlaşmalı bankaların kredi kartları olan Vakıfbank Worlcard ve Yapı Kredi Worldcard ile 55 TL ve üzeri borçlar için, 6 aya kadar taksitlendirilebiliyor.

Kampanyaya; TTNET Satış Noktaları’ndan başvurulabiliyor.