Teknoloji Tüketiciyi sevindiren indirimler

Tüketiciyi sevindiren indirimler

13.07.2010 - 14:04 | Son Güncellenme:

E-alışverişin yeni yüzü bütün ürünlerde %25-%30'a varan indirimlerle sektörü salladı!

Tüketiciyi sevindiren indirimler

uygun fiyat kampanyalarıyla tüketicinin yüzünü güldürüyor!

Haberin Devamı

Bütün Dünya’da daha çok tercih edilen e-alışveriş sektörü son birkaç yıldır ülkemizde de daha fazla tercih edilir hale geldi. Tasarruf isteğinin, “en iyisini en hesaplı fiyata bulma” merakının hızla büyüttüğü e-alışveriş sektörü, son günlerde yeni bir kampanyayla çalkalanıyor.

Kurulduğu günden beri başarılı reklam kampanyalarıyla öncelikle tüketiciyi merak ettirerek kendisine yönlendiren online alışveriş sitesi , kısa zamanda en üst basamaklarda yerini aldı. Birbirinden kaliteli ürün seçenekleri, fırsatlı ürünleri, özel hediyeleriyle üyelerinin ve misafirlerinin favorisi olan Vimjo, bugüne kadar başarılamayan bir ilki gerçekleştirdi.

Vimjo’dan bir ilk!

’nun bünyesinde kişisel bakımdan medikal ürünlere, diyet ve zayıflama ürünlerinden cinsel sağlık ürünlerine, saç şekillendiricilerden özel aktar ürünlerine on binlerce ürün seçeneği bulunuyor. Hızla yükselmeye devam eden Vimjo; tüm ürünlerinde %50’ye varan indirimler uygulayarak e-alışveriş sektöründe deprem etkisi yarattı.

Haberin Devamı

Her gün yenilerini eklediği, en çok tercih edilen markalardan oluşan kaliteli ürün seçenekleri ve çok özel kampanyalarıyla Vimjo, üyelerinin yüzünü güldürüyor. Ziyaretçilerini sadece müşteri değil, ailesinden biri olarak gören Vimjo, bu son kampanyasını başarısını kutlamak ve hızla genişleyen ailesine teşekkürlerini sunmak için gerçekleştiriyor.

Tüm ürünlerde %30-%50 indirim!

Türkiye’de yeni yeni hareketlenen e-alışveriş sektöründe, tüm ürünlere uyguladığı %30-%50 indirim ve ayrıcalıklı fiyatlarla sektörü sallayan Vimjo, rekabeti kızıştırarak piyasayı hareketlendirdi. Aynı zamanda da sadece 3 ay gibi kısa bir sürede en çok tercih edilen e-alışveriş siteleri arasında başarıyla yerini aldı.

Vimjo’yu farklı kılan ve kişisel bakım, sağlık, kozmetik kategorilerinde e-alışverişte tercih edilmesini sağlayan sebeplerde var elbette. İstanbul ve diğer büyük şehirlerde 3 saatte teslimat imkanı, kapıda ödeme seçeneği ve 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 50 kişilik çağrı merkezi ile , üyeleri ve misafirlerinin yüzünü güldürüyor, tüketici memnuniyetini hep ilk sırada tutuyor.

Haberin Devamı

Üyelerinin çoğunluğundan övgü dolu yorumlar alan Vimjo, kendisine ulaşan her tavsiye ve şikayete de çağrı merkezi temsilcileriyle hızlı bir şekilde cevap veriyor. Müşteri memnuniyetini her şeyden çok önemseyen Vimjo, kurulduğu günden beri kullanıcısının güvenini kazanma yolunda büyük adımlarla ilerliyor.