Oyun Dunyasi Tur Bazlı Oyunseverler, Buraya!

Tur Bazlı Oyunseverler, Buraya!

01.04.2016 - 13:59 | Son Güncellenme:

Trion Worlds firmasının geliştirmekte olduğu Atlas Reactor isimli oyun açık alfa sürümüne geçti. Tarz olarak XCom benzeri bir görüş açısı ile oynanacak olan oyun kendisini tur bazlı çoklu oyuncu oyunu olarak tanımlıyor. 4’er kişiden iki takımın karşılıklı olarak mücadele edeceği oyunda amaç, en sonda hayatta kalmak. Oyun tüm oyuncular karakterlerine yapacakları komutları girdikten sonra hepsinin […]

Tur Bazlı Oyunseverler, Buraya

Trion Worlds firmasının geliştirmekte olduğu Atlas Reactor isimli oyun açık alfa sürümüne geçti. Tarz olarak XCom benzeri bir görüş açısı ile oynanacak olan oyun kendisini tur bazlı çoklu oyuncu oyunu olarak tanımlıyor. 4’er kişiden iki takımın karşılıklı olarak mücadele edeceği oyunda amaç, en sonda hayatta kalmak.

Haberin Devamı

Oyun tüm oyuncular karakterlerine yapacakları komutları girdikten sonra hepsinin tek seferde çözümlenmesi ile oynanıyor. Karakter tasarımları ise son günlerin popüler birinci kişi bakış açısı ile oynanan Overwatch oyununa çok benziyor. Her karakterin kendine has bir yetenek listesi olacağı da haberler arasında.

Oyun açık alfa sürümüne geçişini bir video ile duyurdu. 31 Mart tarihi itibari ile açık alfa sürümüne geçen oyun bu süre boyunca ücretsiz olarak denenebilecek.