Teknoloji Türk kullanıcının satın aldığı iPhone X'ten kıl çıktı

Türk kullanıcının satın aldığı iPhone X'ten kıl çıktı

01.12.2017 - 11:51 | Son Güncellenme:

iPhone X satın alan bir Türk kullanıcının cihazından kıl çıktı. Bir Ekşi Sözlük yazarı satın aldığı iPhone X'i kutusundan çıkarırken jelatinle telefon arasında kıl olduğunu gördü ve para iadesini istedi.

Türk kullanıcının satın aldığı iPhone Xten kıl çıktı

iPhone X, 24 Kasım'da Türkiye'de satışa sunuldu. Ardından dünyanın pek çok noktasındna telefonla ilgili ilk ilginç haberler ve videolar görmeye başladık. Bu sefer ilginç olayın yaşandığı yer ise Türkiye. Ekşi Sözlük yazarlarından "gkn s" adlı kullanıcı, satın aldığı iPhone X'i kutusundan çıkarırken jelatinle telefon arasında kıl olduğunu gördü ve para iadesini istedi.

Haberin Devamı

Türk kullanıcının satın aldığı iPhone Xten kıl çıktı

29 Kasım'da iPhone X'i satın alan kullanıcı, cihazın arka kısmında jelatinle telefon arasına sıkışmış kıl gördü. Kutulama işlemleri normalde insan eli değmeden hazırlanıyor. O kılın oraya nasıl girdiği ise belli değil.

Kullanıcı daha sonra telefonu satın aldığı mağazayı arayarak cihazın iade edilmesini talep ediyor. Mağaza ise para iadesi yapacağı söylenmiş. Cihazın "14 gün içinde koşulsuz iade" özelliğiyle geri dönen iPhone X'lerden biri olabileceği söyleniyor.

gkn s'nin paylaştığı yazıya ve videoya buradan ulaşabilirsiniz.