Teknoloji Turkcell, Lifecell'le tüm iletişimi mobil internete taşıyor

Turkcell, Lifecell'le tüm iletişimi mobil internete taşıyor

25.09.2017 - 14:43 | Son Güncellenme:

Turkcell, Lifecell markasıyla müşterilerine konuşma ve mesajlaşma da dahil tüm iletişim hizmetini tamamıyla internet ve dijital platformdan sunuyor.

Turkcell, Lifecellle tüm iletişimi mobil internete taşıyor

Turkcell, yeni dijital markası Lifecell'le tüm haberleşmeyi mobil internetten sağlamayı hedefliyor. Türkiye'de 4.5G’nin devreye girmesiyle özellikle gençlerin tüm iletişim ihtiyaçlarını daha yaygın olarak internetten karşılamaya başlamaları Turkcell’i harekete geçirdi. Lifecell ile konuşma dâhil müşterilerinin tüm iletişim ihtiyaçlarını sadece internet üzerinden karşılayacak.

Haberin Devamı

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, iletişimde oyunun kurallarını Lifecell ile yeniden belirlediklerini belirterek, "Müşterinin ihtiyaçlarını dinliyor ve onlara en yenilikçi çözümleri sunuyoruz. Lifecell de bunun en son örneği oldu. Lifecell markasında müşterilerimize sadece internetle iletişim hizmeti sunacağız. Müşterimiz konuşma ve mesajlaşmasını da internet üzerinden gerçekleştirecek. Kısacası hayatı internet olanlara sadece Lifecell yetecek. Konuşma ve mesajlaşma da dâhil bütün iletişim hizmetlerimizi tamamıyla internet ve dijital platformdan verdiğimiz bir çözümü ortaya koyuyoruz" dedi.

Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen çözümün dünyadaki diğer telekom şirketlerine örnek oluşturacağını da dile getiren Bütün, "BiP ile ilk kez Türkiye'den bir uygulamayı dünyanın hizmetine sunduk. Yeni dijital markamız Lifecell ile yine bir ilke imza atıyoruz. Bu yeniliği iştiraklerimizle dünyaya da yayacağız. Bu yolculuğun en önemli amaçlarından biri de teknoloji odaklı şebeke operatörü olmaktan hizmet odaklı bir deneyim sağlayıcısı olmaya geçiş” diye konuştu.

Haberin Devamı

BiP’ten sabit arama

Bütün, Lifecell’li olan müşterilerin konuşma ve mesajlaşma ihtiyaçlarını BiP üzerinden karşılayabileceklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Müşterilerimiz sadece mobil internetle tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. BiP üzerinden anlık mesajlaşacak, sesli ve görüntülü konuşacaklar. Karşı taraf BiP kullanmasa bile sorun yaşamayacaklar. BiP üzerinden hem sabit numaraları hem de GSM numaralarını arayabilecekler. BiP ile yapılan aramalarda daha yüksek ses kalitesiyle haberleşecekler. Müşterilerimiz paketlerine dâhil fizy ile sınırsız müzik dinleyecek, TV+’tan istedikleri TV kanalı veya filmi istedikleri yerde izleyebilecek. Dergilik uygulamasındaki dergi ve gazetelerden seçtiklerini anında okuyabilecek. lifebox ile fotoğraf, videolar ve tüm dosyalarını bulutta depolayabilecek. UpCall uygulaması ile de telefonda kayıtlı olmasa bile arayan numaranın kime ait olduğunu görebilecek. Bu uygulamalarla internetin nabzı Lifecell’de atacak."

Haberin Devamı

Turkcell, Lifecellle tüm iletişimi mobil internete taşıyor


Üç ayrı paket seçeneği

Super, Extra ve Pro olmak üzere üç ayrı paketle gelen Lifecell tarifelerinde yer alan uygulamalarda geçerli 50 GB yer alacak. Lifecell'de Super tarifesini seçecek abonelere toplam 55 GB’lik internet paketi 49 TL’ye satılacak. Extra paketini tercih edenler ise toplamda 57 GB'lık internet paketine 59 TL'ye sahip olacak. 60 GB'lık Lifecell Pro tarifesi ise kullanıcılara 69 TL'den sunulacak. Ayrıca ilk 2 ay içerisinde Lifecell'li olanlara tarifelerindeki internet paketlerine ek olarak 2 GB internet de 12 boyunca hediye edilecek.

Tüm paketlerde BiP’ten BiP’e sınırsız konuşma ve mesajlaşma ile BiP’ten her yöne 1000 dakika arama yer alacak. Yine her pakette Twitter ve Facebook’a özel 2GB’lik internet bulunacak.

Lifecell’e özel telefon

İsteyen müşterileri akıllı telefon sahibi yapmak istediklerini de vurgulayan İsmail Bütün, "Lifecell’e özel bir de akıllı telefon üretildi. General Mobile'ın GM6 Lifecell telefonları, tüm uygulamalar yüklenmiş ve Lifecell moduyla kullanımına hazır olarak geliyor.

Haberin Devamı

Lifecell’li olan müşteriler bu telefonu tarifelerine ek 36 aya varan taksit seçenekleri ile satın alabilecek. Üstelik lansmana özel ilk 2 taksiti de biz karşılayacağız" dedi.