Oyun Dunyasi Ücretsiz FPS Oyununa Yeni Mod

Ücretsiz FPS Oyununa Yeni Mod

04.02.2016 - 14:20 | Son Güncellenme:

Crytek’in ücretsiz online FPS oyunu Warface’e gelen yeni oyun modu; Operasyon Derin Darbe. Operasyon Derin Darbe, oyuncuları güçlerini birleştirmeye ve düşmanı saklandıkları volkanik sığınaktan çıkarmaya davet ediyor. Ancak taktiksel takım oyunu ile etkisiz hale getirilebilen taretler, beş farklı tipte olup, stratejik tehdit oluşturmaktadır. Taretlerin yanı sıra, düşmanın ustalıkla kullandığı ağır silahlar patlayıcı özellikte olduğundan, oyuncular birbiri […]

Ücretsiz FPS Oyununa Yeni Mod

Crytek’in ücretsiz online FPS oyunu Warface’e gelen yeni oyun modu; Operasyon Derin Darbe.

Haberin Devamı

Operasyon Derin Darbe, oyuncuları güçlerini birleştirmeye ve düşmanı saklandıkları volkanik sığınaktan çıkarmaya davet ediyor. Ancak taktiksel takım oyunu ile etkisiz hale getirilebilen taretler, beş farklı tipte olup, stratejik tehdit oluşturmaktadır. Taretlerin yanı sıra, düşmanın ustalıkla kullandığı ağır silahlar patlayıcı özellikte olduğundan, oyuncular birbiri ardına bulundukları alanları temizleyerek yola devam etmeliler.

Operasyon Derin Darbe, Siber Ordu ve Baskın’dan sonra Warface’e en son gelen operasyon modudur. Ücretsiz FPS oyununun yeni moduna ait son videoyu buradan izleyebilirsiniz.