Oyun UEFA Euro 2008’e az kaldı!

UEFA Euro 2008’e az kaldı!

18.02.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Oyun üreticisi Electronic Arts, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde “UEFA Euro 2008” adlı oyunu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor

UEFA Euro 2008’e az kaldı
11 Nisan’da Avrupa’da, 20 Mayıs’ta ise Amerika’da satılmaya başlanacak yeni oyun, dünyanın en ünlü futbolcularının etkileyici görsel sunumlarını barındırıyor. Oyuncular favori ülkelerini eleme turlarından başlayarak yönetebilecekler ve şampiyonanın bu sanal temsilinde kupaya ulaşmak üzere mücadele edecekler.
Bu arada “Ülke Kaptanı” isimli yeni mod sayesinde oyuncular sahaya takımlarının kaptanı olarak çıkacaklar. Oyuncular ayrıca turnuvanın atmosferini geliştirecek olan interaktif kutlamalar yoluyla sahada başarılarını kutlayabilecekler.

Buna ek olarak “Ülkeler Savaşı” modunda, dünyanın dört bir yanındaki oyuncular ülkelerini başarıya ulaştırmak için birlikte mücadele edebilecekler. UEFA Euro 2008, Avrupa ülkelerinde, önde gelen cep telefonu operatörleri aracılığıyla cep telefonlarına da indirilebilecek. Yeni tek düğme kontrol sistemi sayesinde bu oyun, 11’e 11 maç deneyimini sunacak.