Teknoloji Web 3.0 İstanbul konferansına hazır olun!

Web 3.0 İstanbul konferansına hazır olun!

27.10.2011 - 11:01 | Son Güncellenme:

Dijital pazarlamanın yeni trendleri 15 Kasım’da Web 3.0 İstanbul konferansında!

Web 3.0 İstanbul konferansına hazır olun

Web 3.0 İstanbul konferansına hazır olun
Dijital pazarlamanın son trendleri, sosyal medyanın gücü ve yeni ekonomide ayakta kalmanın yolları Web 3.0 İstanbul konferansında masaya yatırılıyor. Ajans, şirket, basın ve akademi dünyasından uzman konuşmacıların etkinlikte yapacağı sunumlar katılımcılara iş yaşamlarında kendilerine yol gösterecek yöntemler, fikirler ve yaklaşımlar kazandıracak.

Dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren profesyoneller, uzman akademisyenler, öğrenciler ve dijital pazarlama iletişimine ilgi duyan her kesimden insan 15 Kasım Salı günü İstanbul Sabancı Müzesi The Seed Etkinlik Merkezi’nde düzenlenecek Web 3.0 İstanbul Konferansı’nda bir araya geliyor. Katılımcılara dijital pazarlama alanındaki en son küresel trendleri anlama fırsatı verecek olan Web 3.0 İstanbul, dijital pazarlama ekosisteminin, ajans, şirket, üniversite ve basın taraflarından önemli konuşmacıların sunumlarına sahne olacak. Program kapsamında yer alan konuklar ve sunum başlıklarından bazıları ise şöyle:


-Mobil Lokalizasyon “Pazarlamanın Yeni Dinamikleri” - Avea Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan

-4 Ekran Birleşiyor, Hangisi Kazanıyor? Yakınsama (Convergence) -TTNet Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mehmet İlker Koçak

-2012’de IAB’de Hedefler Büyüyor – IAB ve Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura
-Dijitalde “Bulaşıcı İçerik” Nasıl Yaratılır? Mey İçki Pazarlama Müdürü Zeliha Şener

-Türkiye ve Dünyada Tüketici Elektroniğinde Son Trendler – GfK Türkiye Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Cengiz Yorgancıoğlu

-Popüler Kültürden Esinlenerek Nasıl Eğlenceli Olunur? – Yıldız Holding Dijital Pazarlama Direktörü Nevgül Anbarlılar

United People CDO’ su Emre Faks, Unilever Deodorant Kategorisi Ürün Müdürü Pınar Ak, Unilever – AXE Ürün Müdür Yardımcısı Barış Erdoğan, Algida Max & Fruttare Marka Müdürü Göze İşcan, Lipton Ürün Müdürü Sevgi Gür, HP Türkiye Genel Müdürü Serdar Urçar, Grey Grup İspanya Yönetim Kurulu Başkanı John A. Lynn, Sabancı Vakfı Programlar Direktörü Filiz Bikmen, Garanti İnteraktif İletişim ve Tasarım Yöneticisi Aylin Daylan, Coca-Cola Türkiye İnteraktif Pazarlama Müdürü Yüce Zerey, GfK Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Fulya Durmuş, Mey İçki Rakı Pazarlama Müdürü Nejat Çifçi, MedyaNet Genel Müdürü Rima Erdemir, MedyaNet Satış Grup Koordinatörü Banu Barbarosoğlu, MedyaNet Portal & Operasyon Grup Koordinatörü İpek Karadağ, Genna Ajans Başkanı A. Selim Tuncer, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Uğur Özmen, Fikir Atölyesi Kurucusu Tunç Kılınç, Zete Yayın Yönetmeni Nurcan Akad gibi alanında uzman üst düzey yönetici ve akademisyenlerin yanı sıra Radikal Gazetesi Köşe Yazarı Ezgi Başaran, CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa, Habertürk Gazetesi Köşe Yazarı Rahşan Gülşan gibi basın mensupları da ekran ekonomisinde yaşanan dönüşüm, dijital kampanyada ürün kullanımı, sosyal pazarlama, sosyal ağların gücü, etkileşimi artırmanın yolları, dijital sosyal sorumluluk, değişen tüketici alışkanlıkları ve daha pek çok konuya dair yaklaşımlarını ayrıntılarıyla paylaşacak.

Konferansın moderatörlüğünü üstlenecek olan Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Doktor Fatoş Karahasan şu açıklamayı yapıyor: “Web 3.0 İstanbul konferansı aracılığıyla her kesimden insanın dijital pazarlama alanındaki yeni trendlere hakim olabilmesini ve interaktif mecraları özümseyebilmesini amaçlıyoruz. Dijital dünyanın her köşesinden gelen konuşmacılarımızın interaktif sunumlarının yeni yaratıcı fikirlere ilham kaynağı olacağına inanıyoruz. Web 3.0 İstanbul tüm katılımcılara pazarlama iletişiminin yepyeni yönlerini görecekleri bir deneyim sunacaktır.”

Haberin Devamı

Konferansın resmi web sitesini ziyaret etmek için :