Teknoloji Web'te ortaklık

Web'te ortaklık

02.04.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Turkticaret.net ile Alibaba.com stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Webte ortaklık
Türkiye pazarındaki işletmelerin yurtiçi ve yurtdışı ticaretlerini geliştirmeye yönelik gerçekleştirilen bu önemli birleşme, Türk şirketlere uluslararası pazarlara açılarak büyüme fırsatı sunuyor.

Bu ortaklık çerçevesinde Turkticaret.Net websitesi, Alibaba.com’a bağlı uluslararası ticaret kanalına açılacak ve Turkticaret.Net üyeleri tek adımda Alibaba.com’un eşsiz global ticaret topluluğuna girerek, yurtdışı alım - satım fırsatlarına ulaşıp, işletmelerini denizaşırı büyütme olanağına sahip olacaklar.

Haberin Devamı
Turkticaret.net üyeleri Alibaba.com ortaklığı sayesinde dünyanın en büyük online ticaret piyasasına erişimin yanı sıra, uluslararası ürün tanıtımı, hızlı ürün araştırması, satın almada zaman tasarrufu ve gelişmiş iletişim ağı gibi kazançlar da elde edecekler.

Turktıcaret.Net ve Alibaba.com tarafından yürütülen bu uluslararası ticaret kanalı Nisan ayında başlatılacak.

Alibaba.com Ltd. hakkında:

Alibaba şirketleri grubunun bir parçası olan Alibaba.com dünyanın bir numaralı e-ticaret isimlerinden biri olup, aynı zamanda Çin’de yerel ve uluslararası ticaret için dünyanın ilk sirada gelen online piyasasıdır. Dünya çapında küçük ve orta boy alıcı ve sağlayıcı firmaları birleştirerek sizlere hem güvenilir hem de verimli bir platform sunmaktadır. Alibaba.com camiası bünyesinde 200 ülkeyi ve bölgeyi aşkın 3.6 milyonun üzerinde şirket barındırmaktadır.