Oyun Dunyasi World of Warcraft Oyuncularına Müjde!

World of Warcraft Oyuncularına Müjde!

23.01.2015 - 10:25 | Son Güncellenme:

World of Warcraft yıllardır aktifliğini koruyan başarılı bir MMORPG olarak gönlümüzde tart kurmuş durumda. Bu tahtın daha da yükselmesini sağlayacak olan Blizzard, tam 10 yıldır aktif olan oyuncularına, özel bir Orc heykeli yollamaya başladı. Milyonlarca oyuncunun takip ettiği World of Warcraft, mail bilgilerimizi kontrol etmemiz için başka bir bahane daha yaratmış oldu.

World of Warcraft Oyuncularına Müjde

World of Warcraft yıllardır aktifliğini koruyan başarılı bir MMORPG olarak gönlümüzde tart kurmuş durumda. Bu tahtın daha da yükselmesini sağlayacak olan Blizzard, tam 10 yıldır aktif olan oyuncularına, özel bir Orc heykeli yollamaya başladı.

Milyonlarca oyuncunun takip ettiği World of Warcraft, mail bilgilerimizi kontrol etmemiz için başka bir bahane daha yaratmış oldu. Blizzard, Avrupa ve Amerika’daki hayranlarına heykelleri göndermeye başladı bile.

Yukarıdaki heykel, firmanın ana merkezinde bulunan dev heykelin küçültülmüş ve kılıcı alınmış hali. Bu heykele sahip olmak istiyorsanız, 10 yıldır aktifliğinizi kaybetmemiş olmanız gerekiyor. Tabii ki hesabınızın tam 10 yıl öncesinde açılmış olması gerekiyor. Bu da bizi 2004 – 2005 yıllarına geri götürüyor.

World of Warcraft hediye heykelinin ayrıntılı resimlerini buradan görebilirsiniz.