Teknoloji Xbox Live Gold Eylül Ayı Oyunları Açıklandı

Xbox Live Gold Eylül Ayı Oyunları Açıklandı

26.08.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

Xbox Live adına Gold üyeliği bulunan Xbox 360 ve Xbox One sahiplerinin eylül ayında hangi oyunları ücretsiz bir şekilde indirebilecekleri belli oldu... Her ay Gold üyelere özel kampanya düzenleyen Microsoft,...

Xbox Live Gold Eylül Ayı Oyunları Açıklandı

Xbox Live adına Gold üyeliği bulunan Xbox 360 ve Xbox One sahiplerinin eylül ayında hangi oyunları ücretsiz bir şekilde indirebilecekleri belli oldu... Her ay Gold üyelere özel kampanya düzenleyen Microsoft, çizgisinden şaşmayarak gelecek ay da kampanyayı sürdürecek. Gold üyelik şartı koşan firma, eylül ayında hangi yapımların ücretsiz olacağını ise çok kısa bir süre önce açıkladı. Eğer Gold üyeliğiniz bulunuyorsa aşağıda adı geçen yapımlara eylül itibariyle ücretsiz bir şekilde erişmeniz mümkün hale gelecek. Yapılan açıklamaya göre gelecek ay 4 adet oyun Xbox sahiplerini bekliyor olacak.

Haberin Devamı

Bunların Xbox One için ücretsiz olanları Tomb Raider: Definitive Edition ve The Deer God; Xbox 360 içinse Crysis 3 ve Battlestations: Pacific. Aşağıdan oyunların hangi tarihler arasında ücretsiz kalacağına göz atabilirsiniz. - The Deer God (1 - 30 Eylül) - Tomb Raider: Definitive Edition (16 - 30 Eylül) - Battlestations: Pacific (1 - 15 Eylül) - Crysis 3 (16 - 30 Eylül) PlayStation cephesinde görülen PS Plus ücretsiz oyun kampanyasına kayıtsız kalmayan Microsoft, şimdilerde Gold üyelere özel oyunlar dağıtıyor. Düzenli bir şekilde bazı oyunları ücretsiz yapan firma, tıpkı Sony gibi paralı üyeler adına bir kampanya düzenlemiş sayılmakta. Bu arada PlayStation Plus eylül ayı oyunları da belli oldu. Detaylara ulaşmak için tıklayın.