Oyun Dunyasi Xbox One Kullancılarına Kötü Haber

Xbox One Kullancılarına Kötü Haber

05.01.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Xbox One platformuna özel olarak geliştirilen Scalebound, bu yıl içerisinde piyasaya çıkacaktı ancak oyunun çıkışı 2017 yılına ertelendi. Platinum Games, geliştirmeye devam ettikleri oyun için ellerindeki en büyük projelerden biri olduğunun açıklamasını yaptı. Oyunda, bir yerleri keşfetme ve multiplayer mod da dahil olmak üzere birçok detay mevcut. Firma, bazı planlarının istedikleri gibi gitmemesinden ve oynanış tarafında da […]

Xbox One Kullancılarına Kötü Haber

Xbox One platformuna özel olarak geliştirilen Scalebound, bu yıl içerisinde piyasaya çıkacaktı ancak oyunun çıkışı 2017 yılına ertelendi.

Haberin Devamı

Platinum Games, geliştirmeye devam ettikleri oyun için ellerindeki en büyük projelerden biri olduğunun açıklamasını yaptı. Oyunda, bir yerleri keşfetme ve multiplayer mod da dahil olmak üzere birçok detay mevcut. Firma, bazı planlarının istedikleri gibi gitmemesinden ve oynanış tarafında da değişiklik yapılacağından dolayı oyunun ertelendiğini açıkladı.

Unreal Engine 4 teknolojisi ile geliştirilen oyun, aksiyon ve rol yapma türünde piyasaya girecek. Şimdilik ejderha maceramız için beklemedeyiz. Bakalım gelecekte neler olacak.