Teknoloji Xiaomi Mi Band 3 Türkiye'de satışa sunuldu

Xiaomi Mi Band 3 Türkiye'de satışa sunuldu

11.06.2018 - 15:00 | Son Güncellenme:

Xiaomi'nin üçüncü nesil akıllı bilekliği Mi Band 3, Türkiye'de satışa sunuldu. Xiaomi Mi Band 3, önceki modele kıyasla daha büyük ve daha yüksek çözünürlüklü OLED ekranla geliyor.

Xiaomi Mi Band 3 Türkiyede satışa sunuldu

Xiaomi'nin yeni nesil akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 3, Türkiye'de satışa çıktı. Xiaomi Mi Band 3, yuvarlatılmış kenarlar, ekranın hemen altında düğme alanı ve 0.78 inç OLED ekranla geliyor

Haberin Devamı

Band, kalp atış hızı sensörü, adım sayma, uyku izleme ve daha fazlasını içeren fitness ve aktivite takibi ile birlikte sunuluyor. Ayrıca, 50m'ye kadar suya karşı dayanıklılık sunuyor. Mi Band 2'de olduğu gibi ekranın geliştirilmiş pedometre algoritmaları sayesinde kullanıcıların adım sayılarını daha doğru görmelerini sağlıyor.

Öte yandan Mi Band 3'te, dahili kalp atış hızı monitöründen gelen veriler de yer alıyor. Böylece; yerinizden kalkıp aktif bir şeyler yapmanız gerektiğini hatırlatan uyarı mesajları gönderiyor.

Uyku izleme fonksiyonu da ürüne dahil edilen özellikler arasında yer alıyor. Uyku izleme özelliğini akıllı telefonunuzdaki Mi Fit uygulaması ile entegre ederek kullanabilirsiniz.

Mi Band 3 ekranında; dokunmatik ekrandan kapatılabilen mesajlar, bildirimler, arayan kimliği, 3 günlük hava durumu tahminleri ve alarm saatleri gibi smartwatch benzeri özellikleri görüntüleyebileceğiniz bir yer bulunuyor. Aynı zamanda hangi telefonların bu özelliği destekleyeceği belli olmasa da Mi Band 3 üzerinden Android telefonlarının kilidini açma yeteneğine de sunulacak.

Haberin Devamı

Xiaomi Mi Band 3 akıllı bilekliğini kullanabilmek için Mi Fit uygulamasını da telefonunuza kurmanız gerekiyor. Mi Band 3'ün Türkiye fiyatı 239.90 TL.