Teknoloji Xiaomi Mi Box Satışa Sunuluyor!

Xiaomi Mi Box Satışa Sunuluyor!

20.05.2016 - 16:24 | Son Güncellenme:

Android platformunun en önemli ürünlerinden birisi olan TV Box’ların en gelişmişi Xiaomi Mi Box Amerika’da satışa sunuluyor.

Xiaomi Mi Box Satışa Sunuluyor

Android TV’ler son dönemde oldukça popüler bir hale geldi. Birçok aile TV alırken artık içinde Android işletim sisteminin olmasına özen gösteriyor. LG ve Samsung‘un yeni nesil televizyonlarında kullandığı kendi arayüzleri de oldukça gelişmiş özellikler sunsa da akıllı telefonlarla tam uyum sağlanabilmesi için sizlere Android TV öneriyoruz. Android TV sahibi olmayan birçok kullanıcı ise TV Box‘lar ile televizyonlarını multi medya canavarı haline getiriyor. Google ve Xiaomi‘nin ortaklığı sonucunda ortaya çıkan Xiaomi Mi Box Amerika’da satışa sunuluyor.

Haberin Devamı
Xiaomi Mi Box Teknik Özellikleri Nedir?

Xiaomi Mi Box‘ın en önemli özelliklerinden birisi 60 fps değerinde 4K video oynatabilmesidir. Ürünün 8 GB arttırılabilir hafızası ve 2 GB DDR3 Sistem Belleği var. Mali T-450 MP4 GPU’dan güç alan Mi Box‘ın 4 çekirdekli MediaTek işlemcisi olduğunu da belirtelim. Ürünün en dikkat çekici özelliklerinden birisi ise kutu içinden çıkan ve oyun oynamayı kolaylaştıran Game Pad‘i. Apple TV‘de kumandandan kontrol edilen oyunlara karşın böyle bir aparat konması oldukça hoşumuza gitti.

Ürün ülkemizde satışa sunulacak mı bunu hep birlikte göreceğiz ama Xiaomi’nin Türkiye’de “kesinlikle” olması gerektiğini yakından biliyoruz…