Teknoloji Xiaomi'nin 2023 yılına kadar çalışacağı telefonları belli oldu

Xiaomi'nin 2023 yılına kadar çalışacağı telefonları belli oldu

14.05.2018 - 10:18 | Son Güncellenme:

Avrasya Ekonomi Komisyonu'nun internet sitesinde yayınladığı sertifikaya göre Çinli firma Xiaomi'nin akıllı telefon üretmesi uzun yıllar sürecek gibi gözüküyor. Avrasya Ekonomi Komisyonu'nun ulaştığı verilere göre 2023 yılına kadar Xiaomi'nin üstünde çalışacağı akıllı telefonların listesi şimdiden belli olduğu iddia edildi.

Xiaominin 2023 yılına kadar çalışacağı telefonları belli oldu

Avrasya Ekonomi Komisyonu, Çinli firma Xiaomi hakkında internet sitesi üzerinden sertifika yayınladı. Avrasya Ekonomi Komisyonu üzerinden ulaşılan verilere göre 2023 yılına kadar Xiaomi'nin akıllı telefonlarının şimdiden hazır olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Xiaomi, 2018 senesinin ilk 5 ayı süresince birçok telefon piyasaya sürmüştü. Fakat açıklanan bu son bilgilere göre bu yıldan itibaren kullanıcılar Xiaomi'nin bir çok akıllı telefonu ile karşılaşacağı gözüküyor.

Xiaominin 2023 yılına kadar çalışacağı telefonları belli oldu

2023 yılına kadar Xiaomi'nin akıllı telefon listesinde bahsedilen cihazlara ek olarak Redmi A1 ve Redmi A2’den de bahsetmesiyle beraber Redmi Note 6, Redmi Note 6A, Redmi 6A Prime, Redmi 6 Plus ve Redmi 6A Plus’ın da mevcut Redmi serisi arasında yerlerini alması bekleniyor.

11 Mayıs itibari ile ortaya çıkan liste, 31 Aralık 2023 tarihine kadar üstünde çalışma yapılacak cihazların bir listesini belirtiyor. Bunun üzerine ortada tüm cihazların net olarak çıkacağına dair bir haber belirtilmiyor. Fakat bu çalışmaların büyük oranda sonuç vereceği düşünülüyor.