Teknoloji Yansın Geceler'i söyleyen Doğan Tarda gözaltına alındı

Yansın Geceler'i söyleyen Doğan Tarda gözaltına alındı

28.11.2017 - 13:53 | Son Güncellenme:

İstanbul'un da aralarında bulunduğu 29 ilde operasyon yapılırken, 62 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında şarkılarıyla milyonlarca dinlenme rakamına ulaşan Doğan Tarda da var.

Yansın Geceleri söyleyen Doğan Tarda gözaltına alındı

DHA

Haberin Devamı

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Daire Başkanlığı ile Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı internette uyuşturucu kullanımını özendiren içerikte paylaşımlarda bulunan, uyuşturucu kullanımını anlatan ve uyuşturucu kullanımıyla ilgili düzenek tarifleri yapan kişileri yakalamaya yönelik İstanbul'un da aralarında bulunduğu 29 ilde 'Şehit Arda Can' operasyonu düzenlendi.

Operasyon kapsamında İstanbul'da 'Yansın Geceler' şarkısıyla Youtube üzerinden milyonlarca dinlenme rakamına ulaşan Doğan Tarda'nın da aralarında bulunduğu 16 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Türkiye genelinde ise 62 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Operasyonda sosyal medyada çok izlenenler arasında bulunan ve sözleri ile uyuşturucuyu övdüğü ve özendirdiği belirtilen, 'Adana Merkez Patlıyor Herkes' şarkısını söyleyen Ramazan A.'yı yakalama çalışmaları sürüyor. Ramazan A.'nın söylediği şarkının video paylaşım sitelerinde 43 milyondan fazla izleyici sayısına ulaştığı görüldü.

Haberin Devamı

Yansın Geceler videosu YouTube'ta an itibariyle 157 milyondan fazla izlendi.

Heija kimdir?

23 yaşında olan Heijan aslen Vanlıdır. Gerçek ismi Doğan Tarda olan Heijan lise eğitimini Yunus Emre Ticaret Meslek Lisesin'de tamamlamıştır. Üniversite eğitimine ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde devam etmektedir. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına konuk olan Doğan Tarda, Heijan lakabının açıklamasını şöyle yapmıştı. “Hei” normal anlamını taşımaktadır, “Jan” ise Zehir anlamına geldiğini belirtirken Normal Zehir olarak adlandırılmaktadır.

2016 yılında Bağcılar Welcome To Çiçekci – 15 Şubat Sevgililer Dünü şarkısını çıkardı.
2016 yılında feat Mustafa Ak – Sen Sağ Ben Selamet şarkısını çıkardı.
2016 yılında feat – Mustafa Ak – Semt Oturuşu şarkısını çıkardı.
2017 yılında feat Muti – Abin Dızo Bremın şarkısını çıkardı
2017 yılında feat Muti – Yansın Geceler şarkısı