Teknoloji Yeni Call Of Duty Oyununun Adı Belli Oldu

Yeni Call Of Duty Oyununun Adı Belli Oldu

28.04.2016 - 15:05 | Son Güncellenme:

Tıpkı bir ligin başlangıcı veya ödediğiniz faturalar gibi her yılın rutinleri arasına, bir FPS oyunu olarak Call of Duty serisi de girmeyi başardı.

Yeni Call Of Duty Oyununun Adı Belli Oldu

2016 yılı başladığından beri hepimiz yeni çıkacak olan Call of Duty serisinin yeni üyesini bekliyoruz. Yeni oyunun Call of Duty 2 ve Modern Warfare oyunlarını çıkaran Infinity Yard stüdyosundan gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Serinin yeni üyesinin “Infinite Warfare” alt başlığıyla piyasaya çıkması bekleniyor. Activision firması henüz oyun ile ilgili resmi bir duyuru yapmadığından dolayı stüdyo konusundan da emin olmamız şu an için mümkün değil. Ancak ismiyle ilgili tahminimizin kaynağı PlayStation 4 mağazasındaki listede Infinite Warfare olarak görünüyor olması.

Firma konu ile ilgili bir yorum yapmasa da her yıl aynı dönemlerde bu söylentiler ortaya çıkıyor ve çoğunlukla gerçeği yansıtıyor. Serinin yeni üyesi ile ilgili bir diğer bilgi de bilim kurgu ayarları içereceği. Oyunun yaz aylarında Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarına çıkmasını bekliyoruz.

Minecraft Yapımcısından Yeni Oyun: Crown and Council