Teknoloji Yeni iPad Pro'nun Türkiye satış fiyatları belli oldu

Yeni iPad Pro'nun Türkiye satış fiyatları belli oldu

06.06.2017 - 13:41 | Son Güncellenme:

Apple, ProMotion teknolojisi ile dünyanın en gelişmiş ekranına ve yeni A10X Fusion çip ile inanılmaz performansa sahip tamamen yeni 10.5 inç iPad Pro ve yeni 12.9 inç iPad Pro modellerini tanıttı. Peki Apple'ın yeni iPad modelleri Türkiye'de ne kadar satılacak?

Yeni iPad Pronun Türkiye satış fiyatları belli oldu

Yeni 10.5 inç model, kenar sınırlarını yaklaşık yüzde 40 azaltıyor ve olağanüstü kompakt bir pakete sığıyor. Üstelik, hala yalnızca 469 gram hafifliğinde. Bu sonbaharda çıkacak iOS 11’de bulunan yepyeni Dosyalar uygulaması, özelleştirilebilir Dock, gelişmiş multitasking ve daha derin Apple Pencil entegrasyonu gibi yeni ve güçlü iPad özellikleri ile iPad Pro, kullanıcıların daha da üretken ve yaratıcı olabilmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

“ProMotion teknolojisiyle dünyanın en gelişmiş ekranlarına, yeni güçlü A10X Fusion çipe ve iPhone 7’nin gelişmiş kamera sistemine sahip bu aygıtlar şimdiye kadar ürettiğimiz en güçlü iPad’ler,” diyen Apple’ın Ürün Pazarlama’dan sorumlu Başkan Yardımcısı Greg Joswiak, şöyle devam ediyor: “Bu yeni iPad Pro modelleri, iOS 11 ile bir araya geldiğinde, kullanıcıların iPad ile yapabildiği şeyler muazzam ölçüde değişecek.”

ProMotion Teknolojisiyle Dünyanın En Gelişmiş Ekranı

iPad Pro’nun yeniden tasarlanan dikkat çekici Retina ekranı ProMotion teknolojisine sahip. Bu yeni teknoloji, akıcı kaydırma, daha fazla duyarlılık ve daha akıcı hareket içeriği için 120 Hz’e kadar yenileme hızı sunuyor. ProMotion teknolojisi ile çok daha duyarlı hale gelen Apple Pencil daha akıcı ve doğal çizimler için 20 milisaniye gecikme ile sektörün en iyisi. Ayrıca, ProMotion ekran kalitesini artırıyor ve ekran yenileme hızını, içerik hareketine uyum sağlayacak şekilde otomatik olarak ayarlayarak güç tüketimini de azaltıyor.

Haberin Devamı

Apple’ın en parlak iPad ekranı olan Gelişmiş Retina ekran içeriğin kapalı ve açık ortamda daha kolay görülmesini sağlayan yansıma önleyici kaplamaya sahip. True Tone, daha doğal ve doğru bir görüntüleme için ekranın beyaz dengesini, etrafınızdaki ışığa uyum sağlayacak şekilde dinamik olarak ayarlıyor. Geniş renk yelpazesi, iPad Pro’nun dijital sinema standardında renkler sunmasını sağlıyor.

A10X Fusion Çipten Güç Alan Çığır Açıcı Performans

iPad Pro, en fazla kullanılan görevleri gerçekleştirmek için çığır açan performans, bağlantı ve çok yönlülük sunuyor. Yeni güçlü 64 bit A10X Fusion çip, bugün çoğu PC dizüstü bilgisayarın sahip olduğundan daha hızlı bir performans sunuyor. Bu sayede, fotoğrafları ve 4K videoları düzenlemek, 3D görüntüleri render’lamak veya oyun oynamak gibi karmaşık görevler zahmetsizce gerçekleştirilebiliyor. Altı çekirdekli CPU ve 12 çekirdekli GPU, sektör lideri A9X çipe göre yüzde 30’a kadar daha hızlı CPU performansı ve yüzde 40 daha hızlı grafik performansı sağlarken, tam gün pil ömrü sunuyor.1

Haberin Devamı

iPad Pro profesyonel kalitede fotoğraflar ve videolar çekmek, düzenlemek ve paylaşmak için mükemmel bir aygıt. iPhone 7’de de bulunan, optik görüntü stabilizasyonu özellikli 12 megapiksel kamera dahil gelişmiş ön ve arka kameralara sahip ve bunun yanı sıra, 7 megapiksel FaceTime HD kamera özellikleri iPad Pro’da da mevcut. iPad Pro’da ayrıca, her yönde güçlü, net ve zengin stereo ses kalitesi sunan dört hoparlörlü bir ses sistemi bulunuyor. Yerleşik Apple SIM2 ve 802.11ac Wi-Fi ve LTE Advanced3 desteği, 180’den fazla ülke ve bölgeye seyahatte bağlantıda kalmayı daha kolay hale getiriyor.

iPad Pro’daki Touch ID daha duyarlı ve kullanıcılara iPad’in kilidini açmanın, uygulamaların içinde kişisel bilgileri gizli tutmanın ve App Store, iTunes Store ve iBooks Store’daki satın alma işlemlerini onaylamanın basit ve güvenli bir yolunu sunuyor. iPad’deki Apple Pay ile uygulamaların içinde veya Safari’deki web sitelerinde fiziksel ürünler ve hizmetler için ödeme yapmak her zamankinden daha kolay.

Haberin Devamı

Başlangıç kapasitesi artık 64 GB. Yine WiFi ve LTE şeklinde bağlant seçenekleri de mevcut. Satış başlanan yeni iPad modellerinin fiyatları şu şekilde:

10.5 inç iPad Pro WiFi

64 GB - 2999TL
256 GB - 3499TL
512 GB - 4349TL

10.5 inç iPad Pro LTE

64 GB - 3599TL
256 GB - 4049TL
512 GB - 4949TL

12.9 inç iPad Pro WiFi

64 GB - 3699TL
256 GB - 4149TL
512 GB - 5049TL

12.9 inç iPad Pro LTE

64 GB - 4299TL
256 GB - 4749TL
512 GB - 5649TL