Teknoloji Yeni pet şişeler sizleri Messenger'dan arkadaş olmaya davet ediyor

Yeni pet şişeler sizleri Messenger'dan arkadaş olmaya davet ediyor

02.08.2017 - 10:42 | Son Güncellenme:

Nestle Pure Life, Facebook Messenger için yeni bir bot uygulaması geliştirdi. Nestle Pure Life’in yaza özel şişelerinde yer alan kodların okutulmasıyla aktif hale gelen uygulama, aynı zamanda sporseverleri sağlıklı bir yaşam için hareket etmeye de teşvik ediyor.

Yeni pet şişeler sizleri Messengerdan arkadaş olmaya davet ediyor

Kullanıcılar, Messenger uygulamasını açtıktan sonra şişelerdeki kodu kameraya okutarak sohbeti aktifleştirebiliyor. Nestle Pure Life’ın 9 farklı smiley karakteriyle sohbet edip, sağlıklı yaşam önerileri alabiliyorlar. Sohbet bot'u , en yakın spor alanından hava durumuna kadar pek çok bilgiyi kullanıcılarla paylaşarak, belirli aralıklarla spor yapmalarını hatırlatıyor.

Haberin Devamı

Yeni pet şişeler sizleri Messengerdan arkadaş olmaya davet ediyor

Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Matraş konuyla ilgili olarak, “Messenger kodları offline ve online mecralar arasında etkileşim yaratma ve bu etkileşimi ‘bot’ uygulamalarına taşıma konusunda oldukça önemli araçlar. Biz de NestléPureLife’in bu uygulamayı şişelerine taşıması, tüketicisini bot uygulamasıyla tanıştırması ve onları daha sağlıklı bir yaşam tarzına yönlendirmesinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

Nestle Pure Life ile arkadas olan kullanıcıları pek çok sürpriz hediye bekliyor. Eylül ayı sonuna kadar devam edecek kampanyaya katılanlar, 10 adet Apple iWatch ve yüzlerce sürpriz hediye kazanma şansı elde ediyor.