Teknoloji Yeni Selfie Oyuncağı Mini DroneZano!

Yeni Selfie Oyuncağı Mini DroneZano!

02.12.2014 - 11:04 | Son Güncellenme:

Zano isimli bu minik drone hem akıllı, hem kameralı, hem de geliştirmeye açık. Ama siz onu havadan harika selfie’ler çekmek için kullanabilirsiniz.

Yeni Selfie Oyuncağı Mini DroneZano

Drone’lar geliştikçe boyları da küçülüyor, fiyatları da. İşte Zano isimli, elinize sığacak kadar küçük bu uçan Drone, kendi kendine uçarak havadan selfie fotoğrafınızı ve video çekebiliyor. iOS veya Android cihazınıza Wi-Fi ile bağlanıyor ve çektiği fotoları anında cihazda görebiliyorsunuz.
Zano’yu uzaktan çok basit şekilde, cihazınızı hareket ettirerek yönetebiliyorsunuz. Yani fotoğrafınız çekilirken elinizdeki telefonun ekranına bakar şekilde kalmayacaksınız. Telefondan idare ediyorsanız, cihazı sağa sola ve ileri geri oynatarak Zano’nun durduğu yeri ayarlamak mümkün. Ayrıca telefondan serbest uçuş modunu seçerek Zano drone’u istediğiniz yere de yönlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ayrıca Zano telefona olan bağlantısını hesaplayarak sizi otomatik takip edebiliyor. Bir kez istediğiniz mesafeyi telefondaki uygulamasından kilitleyince, siz yaklaşıkça biraz uzaklaşıp mesafesini koruyor. Siz hareket ettikçe de sizin peşinizden geliyor. Ama eğer kendi kendine çok uzaklaşırsa veya pili azalırsa, bunu fakedip hemen sizin yanınıza dönebiliyor da.

Çıkartıp takılabilir batarya sistemi ile yanınızda yedek batarya taşıyabilir, böylece eğlencenizden de geri kalmazsınız. Eğer ilgilendiyseniz hemen Zano için açılmış Kickstarter kampanyasına bir bakın ve isterseniz 139 Sterlin’e bir tane önsipariş edin.