Oyun Dunyasi Yeni Yarış Oyunu Yolda

Yeni Yarış Oyunu Yolda

15.06.2016 - 13:50 | Son Güncellenme:

Microsoft ve Playground Games yeni bir trailer videosuyla çok sevilen Forza Horizon serisinin yeni üyesi Forza Horizon 3'ü hem Xbox One hem de PC platformu için duyurdu. Avustralya‘nın uçsuz bucaksız yollarında ve arazilerinde geçecek olan Horizon 3, Forza serisindeki en büyük ve en çeşitli açık dünyaya da ev sahipliği yapacak.  Dört kişilik senaryo modunun da […]

Yeni Yarış Oyunu Yolda

Microsoft ve Playground Games yeni bir trailer videosuyla çok sevilen Forza Horizon serisinin yeni üyesi Forza Horizon 3'ü hem Xbox One hem de PC platformu için duyurdu.

Haberin Devamı

Avustralya‘nın uçsuz bucaksız yollarında ve arazilerinde geçecek olan Horizon 3, Forza serisindeki en büyük ve en çeşitli açık dünyaya da ev sahipliği yapacak. Dört kişilik senaryo modunun da yer aldığı oyunda, ayrıca kullanılabilecek araç sayısı da çok çok fazla. Gears of War 4 gibi Xbox One için satın aldığınızda PC’de de oynayabileceğiniz Forza Horizon 3, 27 Eylül‘de yarış tutkunlarının beğenisine sunulacak. Ön sipariş verirseniz oyunu 23 Eylül‘de oynayabilecek, üstelik Car Pass, VIP Üyeliğe ve daha birçok hediyeye sahip olabileceksiniz.