Oyun Dunyasi Yepyeni Efsane Bir FPS Geliyor!

Yepyeni Efsane Bir FPS Geliyor!

26.04.2016 - 13:55 | Son Güncellenme:

Yıllarımızı alan, zamanında bazılarımızın korka korka oynadığı efsane iki FPS oyun DOOM ve Quake‘in yaratıcısı, yeni bir efsaneye hayat veriyor; BLACKROOM. Geçtiğimiz hafta duyurusu yapılan ancak detayların sır gibi saklandığı John Romero ve Adrian Carmack‘in oyunun ilk videosu gün yüzüne çıktı. Videoda oyunun konsept görsellerini, John Romero’nun açıklamasıyla birlikte inceleyebiliyoruz. Yayımlanan bilgilere göre oyunun hikayesi 10 saatten fazla olacak ve […]

Yepyeni Efsane Bir FPS Geliyor

Yıllarımızı alan, zamanında bazılarımızın korka korka oynadığı efsane iki FPS oyun DOOM ve Quake‘in yaratıcısı, yeni bir efsaneye hayat veriyor; BLACKROOM.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta duyurusu yapılan ancak detayların sır gibi saklandığı John Romero ve Adrian Carmack‘in oyunun ilk videosu gün yüzüne çıktı. Videoda oyunun konsept görsellerini, John Romero’nun açıklamasıyla birlikte inceleyebiliyoruz.

Yayımlanan bilgilere göre oyunun hikayesi 10 saatten fazla olacak ve tabii ki çoklu oyuncu modu da bulunacak. Oyunun PC platformlarında çıkış yapması bekleniyor.