Teknoloji YouTube, Android uygulamasında canlı izleme özelliğini test ediyor

YouTube, Android uygulamasında canlı izleme özelliğini test ediyor

15.08.2017 - 15:48 | Son Güncellenme:

YouTube, videoların aynı anda izlenme sayılarını gösteren yeni bir özelliği test ediyor. Böylelikle bir videoyu aynı zamanda izleyen kaç kişinin olduğu görülebilecek.

YouTube, Android uygulamasında canlı izleme özelliğini test ediyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

YouTube'ta bir videoya aynı anda kaç tane insanın baktığını hiç merak ettiniz mi? YouTube testleri gerektiği gibi giderse, çok uzun süre sonra bu merakınız giderilebilir. Çünkü YouTube, Android uygulaması için canlı video izleme sayımı getiriyor.

YouTube, Android uygulamasında canlı izleme özelliğini test ediyor

Yeni test kendini açıklayıcı nitelikte çünkü izlediğiniz videoyu aynı anda kaç kişinin izlediğini size gösterecek. Bu gösterge, başlığın altında, beğenilen/beğenilmeyen tuşlarının hemen üzerinde konumlandırılmış. Ancak küçük ve hafif olduğundan dikkatinizin dağılmaması çok zor. Yukarıda ekran görüntülerinden özelliğin nasıl göründüğüne bakabilirsiniz.

Bu özellik, diğer YouTube sunucu tarafı testlerinden farklı. Daha önce YouTube'un web sürümünde görmediğimiz bir şey. Canlı abone sayımları için çok sayıda site var, ancak bu tür bilgileri ilk kez görüyoruz. Oldukça hoş ve yakında daha fazla insana yayılacağını umuyoruz.