Teknoloji YouTube, Logan Paul'un tüm reklam gelirlerini askıya aldı

YouTube, Logan Paul'un tüm reklam gelirlerini askıya aldı

12.02.2018 - 11:56 | Son Güncellenme:

YouTube, reklamverenler için uygun olmayan davranışları yüzünden video yıldızı Logan Paul'un kanallarındaki tüm reklam gelirini geçici olarak askıya aldı. YouTube'a göre Logan'ın davranış biçimleri yanlış.

YouTube, Logan Paulun tüm reklam gelirlerini askıya aldı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

YouTube, Logan Paul’un tüm reklam gelirini askıya alma kararı aldı. E-posta ile gönderilen bir bildiride YouTube, Paul'un kanallarındaki videoların "geniş yaratıcı topluluğa büyük zarar verdiğini" söyledi.

YouTube geçtiğimiz cuma günü, kurallarını ihlal eden video içerik oluşturucularına karşı alabileceği yeni adımları özetleyen bir dizi politikayı güncelledi. Reklam desteklerini kapatma, YouTube Orijinal videolarını yaratıcı tarafından silme ve kanalların önerilen veya ana sayfaya koyulmasını engelleme de bu güncellemeye dahil.

Logan Paul, kısa süre önce yayınladığı bir videoda Japonya Fuji Dağı’nın kuzeybatı kanadındaki Aokigahara ormanını ziyaret etti. “Ağaçların Gölgesi” olarak da bilinen bu bölge, her yıl yüzlerce intihar vakasına ev sahipliği yaptığı için “İntihar Ormanı” adıyla da biliniyor. YouTube, politikalarını ihlal ettiği için o sırada 22 yaşındaki kullanıcıyı askıya aldı. Ancak Paul geri döndü ve ölü farelerin olduğu bir video yayınladı.