Teknoloji Haberleri Zerafet Casper Nirvana'da

Zerafet Casper Nirvana'da

24.06.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Siyahın cazibesini ve inci beyazının dayanılmaz güzelliğini bir arada bulunduran Casper Nirvana 15.4’’ Notebook, teknolojik özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Zerafet Casper Nirvanada
Casper, farklı dizaynı ve yüksek performansı bir araya getirdiği yeni ürünü Casper Nirvana 15.4’’ Notebook’u piyasaya sundu. Casper Nirvana 15.4’’ Notebook’a kapalı iken bakıldığında siyahın cazibesi ile kendisini gösteriyor, notebook açıldığında inci beyazının dayanılmaz güzelliği ortaya çıkıyor.


Casper Nirvana, her an yanınızda taşıyabileceğiniz, şık tasarımı ve estetik duruşuyla ön plana çıkarken, teknolojisiyle de tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılıyor.

Haberin Devamı
Casper Nirvana 15.4’’ Notebook yeni tasarımının yanısıra, son işlemci modellerine uyumu, parlak 15.4’’ ekranı ve scroll özellikli touch pad’iyle dikkat çekiyor. Scroll özelliği ile ekran aşağı yukarı rahatlıkla touchpad üzerinden hareket ettirilebiliyor. 1.3 MP dahili kamerası da bulunan notebook, standart olarak DVD+RW dual özelliği ile piyasaya sunuluyor. Ayrıca Casper Nirvana, Kensington lock desteğiyle de güvenliğe önem veriyor.

Her geçen gün notebook ürün yelpazesine yeni ürünler ekleyen Casper, notebook pazarındaki istikrarlı başarısını geçtiğimiz aylarda Intel’den aldığı ödül ile pekiştirdi. 2007 yılında, Türkiye pazarında notebook satışlarını yüzde 140 oranında arttıran Casper, Nisan 2008 de Roma’da  düzenlenen “Intel Solution Summit 2008” de 75 ülkeden oluşan “EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi) Notebook Pazarında En Fazla Büyüme Gösterme” ödülüne layık görüldü.