Cadde Tekstil Park’ta İlhan Şeşen coşkusu

Tekstil Park’ta İlhan Şeşen coşkusu

08.09.2016 - 11:59 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümünü Aydın Tekstil Park’ta coşku dolu bir etkinlikle kutladı.

Tekstil Park’ta İlhan Şeşen coşkusu

Tekstil Park'ta vatandaşların yoğun katılım gösterdiği 7 Eylül Kurtuluş Günü coşkusunda, İlhan Şeşen ile Kürşat Başar ve Orkestrası sahne aldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınlıların alkışları eşliğinde vatandaşları selamlayarak alana geldi.

Haberin Devamı

"EŞİ BENZERİ OLMAYAN DESTAN YAZILDI"

Aydın Tekstil Park'ta vatandaşlara hitap eden Başkan Çerçioğlu, "Bundan 94 yıl önce eşi benzeri olmayan bir destan yazdı bu topraklarda” diyerek sözlerine başladı. Başkan Çerçioğlu, sözlerine şöyle devam etti:
“Yörük Ali Efe, Albay Şefik, Mestan Efe, Çete Ayşe ve daha niceleri, hiç düşünmeden yüreklerini koydular. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ çağrısı sonrası düşmana kutsal vatan topraklarını dar ettiler. Fakat vazgeçmediler, vazgeçmiyorlar. Bağımsızlığımıza, Cumhuriyetimize ve demokrasimize hala kast etmeye çalışıyorlar. 15 Temmuz gecesi, Demokrasimize karşı girişilen pervasız ve hain saldırıya karşı milletimiz, güvenlik güçlerimiz ile birlikte can siperane bir direniş göstermiştir. Bu uğurda canlarını veren vatandaşlarımız ile kahraman güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyor, bir kez daha terörü şiddetle lanetliyorum."

Haberin Devamı

Başkan Çerçioğlu’nun konuşmasından sonra sahne alan İlhan Şeşen ile Kürşat Başar ve Orkestrası, Tekstil Park'ı dolduran Aydınlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Başkan Çerçioğlu, konser sonunda sanatçılara çiçek takdim ederek, vatandaşların yoğun ilgisiyle alandan ayrıldı.