Kütahya TEKSTİLDE ÇALIŞACAK 150 ELAMAN ARANIYOR

TEKSTİLDE ÇALIŞACAK 150 ELAMAN ARANIYOR

18.08.2015 - 10:34 | Son Güncellenme:

.

TEKSTİLDE ÇALIŞACAK 150 ELAMAN ARANIYOR

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde yeni açılacak tekstilde çalışacak elaman aranıyor.
Pazarlar İlçesinde önümüzdeki günlerde açılacak olan tekstilde çalışacak Makineci, overlokcu, ütücü, kemer makine 6 iğne, lastik 12 iğne ve çift iğneci işlerinde becerisi olan ve vasıflı bay- bayan 150 eleman alınacak.
Bir ihracat firması tarafından Pazarlar PAKOM düğün salonunda açılacak olan tekstil fabrikası hazırlıklarının başladığını belirten Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “İlçemizde istihdamı artırma çalışmalarız çerçevesinde İhracat firması ile anlaştık. Makineci, overlokcu, ütücü, kemer makine 6 iğne, lastik 12 iğne ve çift iğneci işlerinde becerisi olan ve vasıflı bay- bayan 150 eleman alınacak. Tekstilde çalışacak işçiler asgari ücret ile çalışacak olup sigortaları tam yatacaktır. Tekstil firması tarafından işçi kayıtları başladı. Bizlerde yardımcı olabilmek için işçi kayıtları belediyemizde başlamıştır. Belediyemize bay ve bayan işçi adayları kayıtlarını yaptırabilirler. Tekstil sektöründe çalışan işçilerimizin acı tecrübelerini biliyoruz. Onların mağdur olmaması ve haklarının gasp edilmemesi için gerekli güvenceyi almaya çalışıyoruz. İstihdamı söylemek için her türlü imkandan istifade etmeye çalışıyoruz. İnşallah hayırlı olur” dedi.
Başkan Erdoğan, fabrikalarda çalışacak işçilerin aylık ücretinin, sigorta, yemek, servis gibi giderlerin firma tarafından karşılanacağını söyledi.(MB-EFE)