Ankara TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜNE FİBERİN GÜCÜ GELİYOR

TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜNE FİBERİN GÜCÜ GELİYOR

27.01.2016 - 14:34 | Son Güncellenme:

.

TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜNE FİBERİN GÜCÜ GELİYOR

Türk Telekom’un tek marka altında birleşmesi ile telekomünikasyon sektörüne fiberin gücü geliyor.
Türk Telekom, mobil, internet, telefon ve TV alanlarında faaliyet gösteren Avea, Türk Telekom, TTNET markalarını ’Türk Telekom’ markası altında birleştirdi. Türk Telekom’un yeni vizyonu da JW Marriot Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla Türk Telekom CEO’su Rami Aslan tarafından paylaşıldı.
Markaların Türk Telekom markası altında birleşmesiyle artık müşteriler entegre hale gelmiş Türk Telokm mağazalarından tüm ürün ve hizmetlere ulaşabilecek. Müşterilerin tek bir web sitesi ve tek çağrı merkezi ile tüm hizmetlere erişim sağlayabilecek. Yeni sunulacak olan ’telekom paketleri’ ile müşterilerin birkaç telekomünikasyon ihtiyacını bir arada daha avantajlı fiyatlarla temin edebilmesi kolaylaşacak.
Türk Telekom’un tek marka altında birleşmesi ile telekomünikasyon sektörüne fiberin gücü geliyor. 4.5G ve ileri mobil data teknolojilerinin kaliteli çalışabilmesine olanak sağlayan fiber altyapı Türk Telekom’un bünyesinde olacak. Türk Telekom, yurt içinde toplam 206 bin kilometrelik yaygın fiber ağın yanı sıra 4.5G ihalesinde abone başına en yüksek frekansı ve 4.5G için kritik öneme sahip bin 800 MHz bandında en yüksek kapasiteyi alarak mobilde yeni dönem için güçlü şekilde konumlandı.
Türk Telekom’un tek marka altında birleşmesiyle 37 milyon müşteriye hizmet verilecek.